[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1747)

826 回覆
2 Like 3 Dislike
問緊上年睇FINAL 間餐廳
好似可以搞線下四強觀賽
細節問緊餐廳可以俾咩配合
之前台仔計分,LCK 入面 佢BP分係全LCK AD 最高(即係BP犧牲得最多)
其他AD基本上都係負分
係T1隊入面都係最高,佢好似16定18分而其他人都係負分個位數字
睇上單老祖啲片學到野

勁快手
guma隻nilah是咪joke? 如果nilah+keria neeko同牙老 galio有冇機打得穿小火龍陣。但係換線nilah仲出唔出到?
sup去中路吸經嘅話nailah個passive要嚟做咩
同上路一齊推
呢隻英宜家邊個玩都joke
有果件位移神話裝先玩到
冇既廢到仆街
咁都正路既
見guma好似最近有練,諗緊搭多隻夜曲加埋camille所有人追鳩住mid/ad開。
neeko就配kalista啦
kalista九成ban la
我都想book party room 同friend一齊睇final
而家有上年連登仔去嗰間餐廳
佢成日都練呢隻嫁
好理想但隻野宜家冇閃好難入場
同埋同夜曲球女同一個道理
比你秒到1隻你都打唔到後續輸出
隻野手短到仆街
geng可以自己pick
GenG T1 分析:

上路Kiin重拾狀態,揀Ksante狗英可以強制同zeus打和
55波

JG O蛇世界賽狀態大勇,不過Canyon都有迴光返照嘅迹象
55波

中路faker又係世界賽模式重返世一中,但收到風Chovy 會玩malzahar smolder呢啲狗英強制同faker一換一
55波

下路世界賽guma屌打peyz,唔洗解釋

Sup就睇Keria當日有冇表演型人格上身+lehends前兩日中風有冇醫番好
46波

照咁睇37波
GenG 3, Keria發癲就46,唔發癲就28

用心分析,請多多Gchi
開始懷疑間餐廳你開
TST 餐廳 有投影機+電視
上年有幾十個連登仔去過
我上年叫人去屯門唔通我又開個間咩
收到風t1已經揀緊skin
大業主
懷疑ching 有幾層樓收緊租
拎Bp順序嚟計分跟本就唔work 隊隊場場對Bp順序都可以唔同 單單係last pick係唔同場都已經係獨立事件 撈埋嚟睇好無謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞