[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1747)

532 回覆
1 Like 3 Dislike
我覺得faker夏季明顯係meta太克佢
佢出晒名唔識玩ad
之前比人ban隻azir就練角mode
世界賽版本變左英雄海
咩球女,阿離,加理歐你講得出都出晒黎
左狗練緊seraphine
希望pick多啲刺客啦
akali leb kassadin
唔一定睇打乜英,打黑鬼 照打都得

打惡魚 d線霸就唯有換線,出左王者劍先有得打下
但都好易比jg夾 同換線換比人dive爆線
行行企企開招大扮有做嘢啱囇佢
零操作英可以幫FLY贏GEN
咪莫講話左手,小虎faker甚至chovy都會練
中路八婆 sup琴女jg nid諗起都多奶
呢個習慣好似都六七年
有一日冇show就會知道佢哋分左手
問題咪就係佢串 團隊遊戲但夾唔到隊友點搞
含淚支持小宵虎男打走全華班
得啦 太子就收返埋先啦
就算比你3-0 T1 Blg WBG都好
都唔會有人認同陪襯品
永遠要佢企出嚟個時一係自爆一係懦
Elk Viper Guma呢啲就算輸都係企住咁輸
太子就含下撚先 冇哥哥們什麼都不是
藍方都咁做不如投降 你地會唔會ff得太過份,我當佢地5個都撚唔掂aurora
都唔會主動ban左佢唔呃紅方ban掛
faker azir 空大n次已說明 佢個陣狀態有幾差都唔關me唔meta事
lehends早兩日打外卡都廢到傻
goalstudio好快
唔知玩乜
8/10訂既野今日都冇聲氣
諗起g2個support show vayne比耂母睇 然後比人屈嘲諷死肥狗
ban咗咪無得show
咁當然係冇ban嗰陣啦
太子其實幾好 人工又唔高
出道而家先第二年要佢做野起碼做到9成
又係人型遠古龍 可以順風唔送
逆風就ad可以做既野有限
我覺得1線AD其實個個差唔多
英雄池同技術冇咩差距
viper guma peyz幾個互換好似都冇咩影響
收到 email 件牙宙 ship 咗
唔知出局前拎唔拎到衫
大陸都係 B站官方啲留言已經全部係到捐錢做善事 勁癲
佢狀態都真係差差地 打FLY個5場就睇到 make play既一定唔係佢 係靠穩得住 後期出返黎做返個輸出應做既事
Yone其實唔一定要ban
Chovy yone唔算特別勁,T1拎可以2路搖
Aurona T1無人識玩必ban
小火龍真係要諗下
明明chovy緊張發揮唔好,但一用呢隻就正常好多
呢隻野實在太適合佢,乜都唔駛諗只要農
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞