[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1747)

527 回覆
1 Like 3 Dislike
已經分唔到反串定真心
睇到最後一句大家好似認真咗
見到T1玩自己嘅撚手英就知係個好開始
又有機會屌Badd條垃圾
屌 bdd一騎擋千係乜撚嘢
都唔知點解 t1要自ban aurora有無人話我知點解咩assumption 黎
線下觀賽有冇人有興趣
組緊團
佢隻xayah 應該會比人係phase ii ban
我覺得GEN 紅方會放曬2隻睇T1點處理
如果T1 唔接就BAN1 會BAN是但1隻表示我唔想放曬2隻
其實點解focus落geng小火龍到 好明顯就係打NA諗出黎既pick 明顯既係Quad唔熟犽凝 成場我完全睇唔到佢做左啲咩 玩犽凝塔底兵都唔識食前面可以輸>20兵以上 唔好唔記得faker仲有隻球女 球女前面係超好打小火龍 當右邊固定ban yone aurora 左邊就點都會ban其他英 kalista ashe gnar vi renata ori rakan 特別係keria 狀態好到有啲誇張 簡單啲講唔理紅藍方都係ban唔晒 係睇戰術分佈
唔想人用自己又冇乜信心未ban左佢
睇下前期Marco/遊走個啲個game setup成點
我都想知 除咗廢老用過柒之外 壽司都冇柒過
揀ori 咁對面出鎖頭jg點生存
T1攞到xayah rakan 可以打peyz ez 而加peyz 最近狀態都迷迷地
照佢呢啲弱智BP邏輯
GG的確可以3:0
有冇諗過係隻英op先要紅方ban 而唔係唔識用先要ban
藍方ban yone aurora 真係笑出聲
NL:多撚就係嚟湊夠10個人開game
決賽100%
geng vs blg

左右手今年有一個登基
咁呢啲真係度個bp先知 canyon 好似都冇點見佢玩Vi? 而且你Vi jg 變左chovy 唔會玩小火龍 雙物攻始終都影響 變左chovy pick 小火龍呢個前提已經唔喺度
要睇佢地bp點應對
呢到d傾bp真係哂鳩氣
下下無限ban位無限pick位
永遠都係後手counter pick黎
不過canyon 有機會pick off meta champ 話晒之前都pick過kayn呢啲 隨時黎隻amumu都唔定 所以連登呢度討論bp其實冇乜用
隨時又khazix
如果佢真係拎amumu
咁T1風扇可以放心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞