[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1747)

527 回覆
1 Like 3 Dislike
Canyon 想睇個燈光show
Helper 話雨停左先可以去睇
Canyon 話唔停雨都去得唔得
Helper 話 唔得 我地隊太多廢J 佢地會感冒
佢地後期會戰唔夠打好多時都係前面失誤太多搞到對面有處理唔到既點
eg spring既黑鬼
鱷魚 nid 都講得出
成班感冒童

感冒先打得好喎
全部上感冒童buff
感冒buff到攞春冠 msi冠
t1 中路攞到akali yasuo yone
上路攞到nigga aa gwen yone 換線攞唔出 jayce都係 啱啱geng醒唔起 可以唔計
oner 豬女 nid 波比打canyon可以收返埋
ad同sup 打geng 9成線權英
https://youtube.com/shorts/XcgwreLKpog
補個link
北極熊幾可愛
真咩

印象中幾場spring final 都係t1 lead 幾千
中後期打團唔夠打俾漿翻盤

當然comp有影響 漿永遠係揀後期陣

仲始終我都覺T1 後期團係唔會夠漿打

原因不明
拎過同可以拎黎打geng係兩回事
佢真係好想去
有人企位太差然後呢到啲人會話冇人保
岩岩收到SMS通知戰衣24號到

係官網訂左既可以留意下
spring final
game4 處理唔到既點:khazix(canyon power farm早出山 + 剋oner 趙信)
game5 處理唔到既點:黑鬼(壽司送到黑鬼無敵)
可能覺得t1搶yone 放aurora/搶aurora放yone唔著數
咁唔洗傾啦 t1輸足兩年gen
淨係可以拎贏過小場果d黎討論

上黎認真傾都係哂鳩氣
T1 shop global?
迷kiin黨表示佢係現役唯一玩坦同團隊勁既上路

同369個啲實力不足先玩坦完全係兩回事

Bin Zeus都係偏鬥士 會戰繞後或者收頭個種

睇kiin點走位坦傷絕對係另一種藝術
成日見到佢1坦5 都仲可以殘血離場

又或者逆風局佢死左跟住團戰贏左

Kiin大哥
T1 今次針住Chovy黎ban就有機架啦
迷kiin黨
邊個贏一睇就知
對上一個現代最強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞