又有豬閪攞錯行李

930 回覆
2396 Like 40 Dislike
18號報完警,朱閪20號出唔出到境
蠢? 厚面皮到咁直頭精到出汁 搏你有返D良知佢就可以cheap 到底
同埋佢男友仲賤 任得人做錯
條女點解有膽潛水 柒阻仲要人埋單
條仔真係應該同佢一世 唔好放出黎禍害人間
可能好多都係拎屋企人/借喼,跟本認唔到
20號返嚟嗰個好似係受害人
朱小姐返到香港未?
我知呀,所以係好奇個八婆返唔返到黎
不過諗諗下,如果係咁,佢會唔會就咁掟嚮警署就算
哇,豬閪真係豬閪,面皮厚到咁

連賠償都想走人數,潛哂你有錢周圍玩,但賠番比人就唔得?
都真係幾撚閪......

佢條仔溝到個咁自私,咁無腦的女人都可算係幾生修到

豬咁撚蠢嘅弱智
處理問題垃撚圾
仲要係一個唔撚理人感受嘅自私精

條弱智做全撚部嘢佢出發點都係為撚咗自己,DKLM,佢自己只係付出咗得一成力去解決問題都算,解決問題嘅同時完全冇站在事主角度去諗,
仲要越搞越錯,又錯日子,又話即刻send咗個email澄清返(都唔知係唔係),仲要post埋人哋個名出嚟咁撚蠢嘅事都可以做得出。

究竟係教育出錯定係由細到大睇韓劇睇到個腦都柒埋?

講真啦,自己處理得廢但點解身邊個男朋友都唔會幫到下啦?真係唔撚柒明,兩個都一擔擔廢柴嚟?求9其處理完就算撚數嗰啲,但係難為事主俾你搞鳩到心情又冇,又嘥時間。

ESTJ 總經理人格?ONJJ 人格就真,唔好諗多啦。

講真,賠乜撚償呀講就輕鬆,對自己冇利益嘅嘢點會做呢,但係呢,而家事主出左post豬閪就會開始諗賠償㗎啦,扮好人嘛,睇撚穿啦。但係呢依家做乜撚都冇用㗎啦,有心做一早賠咗啦條廢柴。

隻豬閪threads都del埋?
好彩cap左圖
仆街豬閪自私撚
唔肯del ig唔捨得follower
港女 仲要用反智中二Threads
樓主pin
豬小姐 還返比人啦
做雞肉償
傻閪仲未搵事主討論賠償問題
係唔係諗住潛水避一世
要做好耐先賠得晒
潛水就唔洗賠償?
都幾大波
喼主呢篇再次印證條女成個過程都只係諗住自己
仲好意思話自己好積極處理
積極處理就唔會隔咁耐先覆人啦
網民冇屌錯佢
佢真係好自私
乜都係9UP 得把口 自我中心同自私到極點
我係事主都躁底 真係畢生難忘
如果唔用盡所有合法途經搞鳩返佢道氣谷住真係傷身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞