又有豬閪攞錯行李

934 回覆
2396 Like 40 Dislike
邊有女人蠢成咁
報左警先識驚
正如正常人唔會明白弱智嘅人諗乜一樣
正常點都會掛個牌,一望就知係咪自己用開。

呢d弱智,報警拉佢就啱
就係條豬閪同正常人有分別,係弱智呀嘛
做咗20幾年人都仲係咁撚蠢,不如死咗佢算啦。
做佢條仔快撚啲同呢啲弱智分手啦,一係就攬住一齊死撚咗佢算啦。

屌你老母條豬閪,你蠢一次都夠啦,之後又搞錯日子又剩我屌你老母咩 佢咁撚蠢,咁撚廢就唔好再做人,活喺呢個世上只會永遠都係一隻蠢嘅豬西。
條仔最好同佢一世啦 咪放隻豬西出嚟害人
叫酒店幫手搞,但最基本問人攞返個code都唔識 ,明顯交低左比酒店就當冇事,走左去玩啦。同埋去到房門口點解唔放reception
呢啲豬閪連做肉便器既價值都冇
GG打北美隊小心一陣間玩壞手唔識打強隊
跟本兩個都仆街
佢條仔咪一樣有份一齊繼續玩唔盡快俾返喼人
點X解可以拎錯行李?入面有粉的話就死得
正正經經搵返個廁所解決好過
On9
條死弱智豬閪真係蠢到冇撚人有,
真係蠢到做咗20幾年人冇資格再生存果隻。
屌你老母去撚到釜山先發覺個行李篋唔係你嘅已經係戇撚鳩。
仲要email搞錯日子又玩鳩多人一轉,
自己繼續同條仔風流快活,條仔又唔慌好得去邊,,自己條女咁撚戇鳩做咗件咁撚柒嘅事都唔盡快做好一個男人嘅角色可以幫佢處理得好啲。所以呢對男女都係廢柴一對黎。正廢柴!

條戇鳩妹仲要覺得人哋報警係唔應該,因為一直有同事主溝通,我屌你老母你有腦㗎就唔會咁樣諗啦,傻閪,人哋報得警啊,你有腦的話都預撚咗啦,你咁撚撚戇鳩9,拎咗人哋個篋又唔係即刻俾返人,咁撚多嗲咪就係個心唔想破壞自己行程囉屌你老母。
就黎21號
事主同受害人有冇咩update
支持受害人報警同claim 爆佢
稍為有少許智慧嘅人應該識得咁樣諗,
正常人一拎到行李點都會check一check,睇一睇,就算拎錯啊,都應該好快發現返會有問題,唔會離開好遠,dklm ,佢黐撚線到去撚咗釜山。

呢條戇鳩妹應該係真係果啲冇腦嘅低級人種黎,同佢做朋友呀,甚至同佢做人世都自己諗一諗啦。
PUSH
條女比人屌到del哂post
正仆街,偷完人地喼,自己玩得咁開心
苦主就比佢浪費哂時間
咪就係因為條臭閪根本唔覺得自己有錯
拎錯人地個喼,都唔即刻還番比人,想約人幾日後

自我中心到極點,屌,得佢要玩咩,憑咩佢自己做錯,但要對方承擔個後果,佢自己就拍拍蘿柚日日周圍玩,出旅行ig post,難為苦主連玩都冇心情玩
呢種就係累人累物既女人
好心佢唔好生仔累撚埋下一代
蠢都唔緊要 未見過個格又閪 咁撚賤既人
又幫手推下post
想知苦主取回行李同賠償未
俾人拎錯喼已經慘
俾個咁撚on9既人拎錯真係慘上加慘
連寄喼日期都可以再搞錯令人白白等左成日
強烈建議立法拎錯喼要坐監
屌一開始根本要自己親自送返俾人啦,
快乜撚嘢遞,最快最穩陣就係你自己親自送過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞