又有豬閪攞錯行李

936 回覆
2398 Like 40 Dislike
其實無計
免費多人撞
其他喼都有特價時候又係會撞
貴又驚人偷

最重要係有哂barcode
唔明點解可以拎錯
笑死
都未必有用
有次個女人拎鳩錯我個喼 我等咗陣望吓佢係咩喼 屌你隻色都唔撚同 都可以鳩拎
佢個閪撚值咁多錢同時間?
Karen死臭雞點睇
又係女人
一定好人 好主動
係未發現入面冇值錢野 所以放返俾人?
睇死呢啲八婆要人去釜山同佢換gip
上次有單又係個kol攞錯人gip 搞著人地成日trip sorry都冇句
sorry都無句 直接開佢齋
所以唔好怕俾人笑,買行李箱,個款幾咁核突有幾咁核突,返正深水埗買一個,用幾次就掉
呢啲豬閪咁蠢既女人,同佢去旅行都應該好撚煩,但叫做有條女提供性服務咁解
有問題,點解人地去仁川,佢去斧山,會拎錯人地行李?
咁樣就算成隊人去旅行都唔會拎錯

呢個真,我次次咁都咁做,你話我on9白卡都咁話
唔識字學人去旅行
你都係豬閪
屌佢個閪 我回憶返好耐之前我去過韓國旅行
又係有條八婆攞撚咗我個篋 咁因為我個篋係有旅行牌 跟住條傻閪好快就WhatsApp打俾我

佢就同我講喺機場邊個位等 大家交換返大家個篋 仲要老馮咁撚樣 吹鳩我快撚啲話自己有啲乜嘢行程

你老母臭閪我過撚到過去 俾返個篋佢 跟住我就問返佢:「係呢咁我個篋呢?」

點撚知條傻閪港女話:「下 因為我覺得拖黎拖去好麻煩 頭先等你嗰陣時 我將你個篋俾咗機場啲服務人員 可能佢哋將你個篋拖返入禁區入面等行李嗰度等你攞掛

之後越諗越撚嬲 我嗰陣時又係唔識玩 我應該要頭也不回學佢咁撚樣拖返佢個篋入去禁區入面

最弊就係我又唔識韓文 韓國啲人英文又唔好 事後我為咗攞返個篋擾攘左勁撚耐

之後有壇嘢又係港女 去日本旅行 機場執到部電話見到個screen係繁體字咁我諗應該係台灣或者香港人 隔咗陣部電話又真係響咗咁我就聽 聽到係廣東話 溝通完又係老馮咁撚樣叫我去邊個位俾返部電話佢 俾撚完佢 唔該都冇聲仲要話:「嘩,如果你再慢少少可能我會Miss咗班機」
我屌佢老母臭閪諗起呢啲八婆就火撚滾 以前真係太撚好人
禁止女人上機啦
平時係機場除咗等自己喼
一定要留意周圍有冇d on9 囉錯喼
有得整自己張相既喼套
應該冇人會拎
你真係太撚好人 如果條友運毒嘅話你坐緊監
正確嚟講隻喼係唔掂唔拎 同機場職員講隻喼比人偷左
嗰時真係冇諗咁多 加上諗住香港人咪算囉
點知兩次都咁樣俾班八婆激撚到我出煙

而家真係冇咁好氣
邊個咁手多扣條帶落我個喼度…然後照拎走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞