又有豬閪攞錯行李

933 回覆
2396 Like 40 Dislike
以前試過俾人拎錯gip走
結果我成日都冇衫換冇得沖涼
個時仲要係著住冬季嘅衫去一個熱帶地區
又咁講
佢一定要搵地方開下喼睇下有無值錢野先架嘛
解釋即係掩飾
佢連對個name tag 都廢事
都唔方醒得去邊
佢連對個name tag 都廢事
都唔方醒得去邊
報左警未必可以出境離開韓國喎
千祈唔好放佢出黎害人呀大佬
佢點會自己拎行李
其實我亦有疑問就係依家上網咁Q方便,其實你有心ge whatsapp / WhatsApp 電話都搵到對面,依家呢個年代重點會email 溝通咁有趣
其實根本搭返車還比人就搞掂。

喂,咁來回車錢梗係要自己出,你依家自己柒左,梗係要自己負責返架啦。
人地冇追你賠償都偷笑。
話知你落咗南極啦,你拎錯都要諗方法補救架啦,
重要玩完先
ESTJ (Executive) is a personality type with the Extraverted, Observant, Thinking, and Judging traits. They possess great fortitude, emphatically following their own sensible judgment. They often serve as a stabilizing force among others, able to offer solid direction amid adversity.

完全唔係囉,食屎啦
完全唔準確,重要係星座撚 + carpe diem(及時行樂,呢個我同意,淨係得佢自己行樂
明恰苦主啦,人地唔惡佢
咪:哦,我依幾日都係釜山喎,過幾日先比番你啦,咪晒9我時間

原來要報警先大到佢,先處理番樣野
我d喼點都痴少少貼紙嚮上面有識認
岩呀,所以真係直接報警就可以。

佢試下夠膽玩嘢唔還。
咁最後點解決?

咁正?即係被報警果個走唔到?
咪係。

挑,大家都嚮韓國,其實拿拿聲拎返比人咪繼續玩囉。有幾難......
所以真係報警算,唔好浪費時間。
同影人汗蒸幕果個一樣。
責任不在我方
乜都叫酒店職員處理,自己搭車攞返個gip俾人有幾難自私到
根本就係想拖得就拖,搏人地覺得煩自己落釜山
哇屌 超級大豬閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞