又有豬閪攞錯行李

930 回覆
2396 Like 40 Dislike
條女真係痴撚線勁撚無恥
日日keep住post ig 同條仔吃喝玩樂
到今日下晝仲依然public ig 任睇

而家人哋報警揸正嚟做
佢先即刻delete晒ig啲相
唔係好理直氣壯㗎咩?
完全唔識個醜字點寫
識著條咁嘅臭閪做女朋友真係慘
可唔可告佢洩露個人資料
可以試下
但係披露地點喺韓國唔知香港受唔受
定係要報韓國私隱專員
傻閪網拍買家
你荒條仔冇份叫佢玩埋先算郎才女貌
留名跟進
希望事主唔好因為怕麻煩而唔追究
呢啲根本係賊嚟
韓國鬼地方
根本就唔值得去
如果係好古代中國一早統一佢哋
估計啲女又豬、野食又劣
打都晒氣
拎錯人地野仲好似老撚奉咁 自己柒撚完仲咁大聲
真係覺得咁對唔住人就拿拿聲返返去換啦

好似人地D時間就唔係時間咁
不過如果真係識諗就唔會咁啦
淨係識我我我, 總之我就係最重要, 你只係nobody
竟然夠膽叫我返黎換行李? 你邊位?
如果韓國冇貨拉拉gogovan的話,
根本約對方係車站交收係最快,自己只係付出大半日。
報警
認真 連登呢個論壇有招親嘅咩?
好懷念當年Hong Kong discuss
其實條女如果坐車去首爾,親手畀返對方的話,對方都唔會咁嬲
痴線,點解要等你玩完先畀返我
我仲要on99等你,仲要唔知你會唔會放d乜入去
報警係好合理,條女實在太on9
根本就唔應該由得佢寄番過去,直頭講明限佢幾耐之前親身送番過嚟,第二朝有車咪叫佢坐頭班車上首爾囉,拎錯人嘢,唔使負番責任呀?

寄過嚟真係睬佢都傻,中間有乜遺失損壞,入邊個數先?

講明幾點唔到就報警,唔使同佢客氣。
寄過嚟,個喼有爛有損失,邊個負責先。

根本就唔應該俾佢咁寄。
啲港女都係咁諗,佢哋仲會企喺條belt 頭位,確保可以拎錯
人地就係擺明車馬當你無到

點解要我哂時間坐KTX 係都係你死落黎
最撚好就係你過埋黎酒店跪低 同我講對唔撚住我哂你時間同你講個行李單野 搞鍋哂成個trip 咁我先夠哂尊爵不凡 我先夠哂special
少去垃圾韓國想問
點解去釜山會飛仁川?
呢條死仆街臭閪賤到不得了
天生一對,千祈唔好放返條女出嚟
可能人哋以為成個南韓得仁川一個機場
緊係韓國先
汗蒸幕打卡單嘢個女人都仲未返到嚟
擺明偷喼
韓國差佬幾時拉人?
都擺明係知報左警先立刻還
呢條女勁仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞