空姐:個tray唔好放地下 空姐唔係你隻狗 唔係你阿四 冇義務幫你架

806 回覆
545 Like 109 Dislike
個客無品你返工都係要做㗎啦

你可以話佢無品 但職責上你都係要做
職責係佢做 但連登仔批評個客放地下既有幾多個
我唔係話要改變航空公司政策
總覺得你地認同個客行為啫
唔認同唔代表佢職責上唔使做

依家佢係話直接唔執 啲人先嘈

佢就咁批評叫啲人唔好放地下 無人會講
喺廁所門口痾點睇
就係想講啲航空公司洗晒班妹子腦,明明入職前都知自己做阿四,唔知點解個個越做越高貴
妹你老母
空姐唔係負責執野
空姐係專職比人執架
有本事既就過去執一劑

改左名仲好撚串咁
派餐執餐唔係你責任唔通清潔姐姐/機長責任?
你心入面屌冇問題 但你係公開講唔該你睇返自己份合約你份工係要做乜 有咩職責
咁點野飲同小食咪又係要派,洗唔洗派只係航程決定,唔係因為你高貴,即使唔洗派又咪係要確保機艙清潔,講到尾咪係空中服務員囉,仲要無tips收
扮咩外國啫
有邊間外國航空係綠色杯中文字
定係圖片同內文不符呀
上面話圖係因航
但係本人係美藉喺美國做空姐,但係個格都可以咁港女
又del埋 乖乖地派餐啦學人嘈
崩口人忌崩口碗
笑撚死飛雞搵得果雞碎咁多
仲要比人點黎點去 都仲可以覺得自己份工好高貴 咩都唔使佢做咁
頭等d客食完將d餐具掉落地下咪又係死死地氣去執
香港係多西客,但係有禮貌嘅人都唔少
某啲行業就最撚鍾意吊高黎賣,成日開page開post屌啲客呢樣個樣,個個返工都有氣受,人工係包埋,但係某啲行業係連自己職責同身份都未清楚就屌客
仲望 執啦柒頭
扮曬高貴咁
做得飛雞嘅不外乎都係啲不學無術貪慕虛榮狂妄自大嘅賤種
條女話自己係美國空姐 so what?
骨子裏咪又係一個typical自我中心嘅死港女
咩叫美國空姐?
美籍/美國人空姐? 定美國航空既空姐?
呢一層就要問佢本人
我就見唔到有so-called美國空姐啦
剩係見到有個潑婦係threads度罵街
飛雞嚟架咋你哋
呀豬呀狗都做得嘅工
中學畢業就做得
流失率勁高
你唔做大把人做
有手有腳就請架啦
On9 飛機侍應唔執tray
我真係想睇下你老闆係咪真係可以由得你唔執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞