空姐:個tray唔好放地下 空姐唔係你隻狗 唔係你阿四 冇義務幫你架

806 回覆
545 Like 109 Dislike
佢真係有本事既 佢咪唔好執
睇吓第二個執唔執
就算有樣又點
咪又係女人仔一件
本身就係低價值既物件
所以其實根本唔撚使理鳩佢
佢根本唔會唔執
唔係你執邊個執呀?
撳鐘叫你過黎執都得呀 有得say no咩
我平時食完直頭自己攞埋入去廚房洗埋
夠尊重?
叫佢搞清楚自己位置啦空姐仔
係架 平時食飯食m記我連登仔都係食完掃落台,等班侍應執

佢嘈我會屌到佢跪低,「侍應後咋你,叫你含都要含比我
又好奇問,有時遇到turbulence,或者食完架車未來得切收,唔放地下可以放邊?個位已經唔係大,放到地下已經好好
唔係權唔權利問題
係你唔需要同佢諗佢點做
佢做唔做 點做係佢既事
使唔使同佢諗埋點樣執?
唔係因為佢責任要執 所以我可以亂掉
而係如果有垃圾係地 佢就要執
攞飛機餐同m記比已經知你係重度
你係m記食完個餐 會唔會瞓埋係個位度呀 弱智仔
班人根本就冇腦
坐最前排 張枱已經細張
食完個餐 轉個身 郁一郁就好客易整跌個餐
而家執拾好個餐放係前面leg room 等班侍應收餐果陣又易收d
又唔會騷擾到d客
都唔明有咩問題

係班on9侍應覺得自己高人一等 唔應該彎低腰去執餐
人地個客咪又係食完餐 彎低腰去放低個餐
GuoTai Assistant
屌 咪撚執由得佢自然分解囉
莫講話個tray,有舊屎係地下你都要執嫁啦

唔通要個客執呀
老老實實做緊野可以咁樣影相既咩
你咩料
唔知真係以為佢錯
佢講得比較直接但佢無錯架喎
乘客可以選擇唔放地下
不過地下有佢就要執架啦
做咩姐你
佢張相綠色杯綠色凳有中文字
應該得一間係咁

條友扮咩美國
清理地上既野咪保障緊乘客安全

個空姐可以屌啲客冇公德心
但話自己唔會執就一定錯
我唔係空姐 不過你呢d唔識尊重自己嘅人
同你老母一齊出去跪低執垃圾啦
唔幫就由佢放係地下囉
你去餐廳食飯會放個tray喺地下等侍應執?
又一個重度
你去餐廳食完飯 會唔會係個位度瞓埋呀
個位會唔會搖下搖下 震下震下呀
其實擺地下有咩問題
啲飛機咁撚窄, 如果中間條友要去廁所你又繼續擺係枱?
條空姐來到咪拎返比佢囉, 你又知人地唔會拎返起?

再講航空公司都叫人擺行係地下, 如果有問題即係平時撚鳩我地啲客?

撳call light 比啲空姐屌得仲金啦, 佢實話收緊後面你等下啦
我唔會咁做
不過如果有人咁做
佢就要執 佢個位置同身份點都係要執 唔通唔執 有本事咪當睇唔到
就係咁簡單 我唔需要同佢諗要點做
同埋呢 講老母對我無用架傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞