點解仲未有iPhone16 pro/pro max討論區

622 回覆
1 Like 42 Dislike
我買咗台版機想知有冇得喺香港幫手退
cellular唔洗諗
買定機票去台灣啦
比初初D 評測片FAKE 晒
之前仲話16pro 同15pro max 差唔多時間
收撚曬錢,早知買PLUS算,又有貨,唔洗等成個月送黎
唔知software update 會唔會好D
而家18.1 beta 5 都係麻撚麻
前日ir咗兩部今朝去銅鑼灣攞機
Sales個女仔問我:你今朝一早撳到機,所以即刻嚟攞機?
我同佢講:唔係喎前日lunch時間見到有機,考慮到夜晚返屋企之後先至上網撳都仲有

跟住吹氣公仔咁嘅樣望住我
真係㗎?
唔會

好耐無試過pro max真係用到1日
14pm 同佢唔知邊個廢啲
上星期棍波撳到部512pro max即日攞
有冇pro max mon貼介紹
尋日買完求其搵電話舖痴咗張
發現遮咗小小邊位同埋觸控好唔靈敏
apple store belkin/ hoda
衛訊買機其實係咪同Store買理論上一樣?
見衛訊$9299就有pro 256gb,但萬一開盒有問題又無得換機
唔靈敏係死症,應該係IOS 問題
15pm最廢
開盒有外觀問題都要直接去apple genius bar
新機開賣頭一個月冇parts整會同你換service unit

去到一段時間之後會叫你維修
花崩嗰啲都有?我以為外觀野無得維修
Service unit啫係新機?純粹唔係M字頭序號?

Thanks bro
程序上捉得嚴嘅話係冇得整
但多數鬆手肯同你整

如果係換service unit
一定係全新機,本身係for replacement的
不過唔同於retail unit
得個啡盒
老母部iphone 16買返黎未用過,兩個星期到,試過開到機,今日買咗case痴咗mon貼諗住開始用啦,點知開唔到機,有咩方法
直接去apple
咁都ok喎,我頭先仲驚唔係Apple買有花有崩就67試吓APU兩日有無細沙256先,反正閃魔未到,無就直接衛訊

原本都無諗住換住所以開賣無搶,今日部裸跑15pro俾人係街一樣撞埋嚟跌爆咗後玻璃,索性出部新算
今代加個apple care裸跑吧
我15pro由9月22一拎機就裸(不過有痴閃魔),其實都跌過好幾次,但咁耐以嚟都無花無崩無爆過前後玻璃
講真宜家啲iPhone真係算好襟跌,我記得當年iPhone 5我一拎機第二日就跌到變咗形,好彩嗰陣仲有14日退貨 精靈又好人,幫我退咗再出過部
今次係俾人撞鬆手飛咗1米咁遠所以先爆cls
嗰班係收晒錢嘅教徒嚟,總之apple 就係好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞