點解仲未有iPhone16 pro/pro max討論區

622 回覆
1 Like 42 Dislike
胃信有冇得分期?
試吓ifc? 早兩日放lunch去問吓
點知有 一鳩買咗pro 256 沙金
想分期可以去豐澤喎
做緊活動
我見佢要用乜welab就算,百路滙就乜機都無
16pro 倒水電
on screen time 得5個鐘
我訓一晚6個鐘冇左5%電
過完機個Wallet淨係加唔到red卡係咩玩法
又要去分行搞?on99
打電話揾客服 del 綁定裝置
有apple gift card想用埋佢
好似係APP搵客服都得
請教下師兄
想喺wilson買16Pro
用緊匯豐signature
想問下喺佢哋網頁買定門店買食到嘅獎賞錢多啲?
本身兩邊都-400
點先可以係個濕鳩相片app睇返全部照片
想請教下,如果舊iphone 拎去apple store trade in 係比番apple coupon 我,咁我買左新機先可以將d 資料過落新機,咁d coupon 係咪永遠無可能用落買新機度?
yes 要下次

不過完全唔用gift card比錢, 好似可以直接當cash扣
如果當cash扣,係要買機時同步做埋trade in? 咁係咪無得兩部機拍埋咁過data
用咗一排16pro個相機影相有少少問題,例如打卡影食物相,用主鏡頭影出嚟會明顯見到張相中間好清,但中間出少少既外面就會開似blur
用wide angle 影,個情況就會好d,但得12MP,要手動off左個微距function,再轉0.5x鏡頭先會出24MP相
想問下點先影到靚既食飯打卡相
都係咁
原來有14日refund 落credit card 呢個option, 無野了
有時去某啲website 會冇得上一頁有時語音功能會死。
有冇人覺得16P嘅音量校到最細聲都好大聲?
主鏡sensor 太大
又冇得收光圈就會咁樣
我用緊喎,點會呀
16p 倒水電,我上dcard睇台灣佢哋可以去換貨,唔知香港有冇
換完唔係都係咁倒咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞