點解仲未有iPhone16 pro/pro max討論區

622 回覆
1 Like 42 Dislike
如題

大家用成點?
nothing to discuss
部機係咪直接大陸寄落黎?見到有個順豐寄件提示
16 Pro 好食電

同我部電池健康度得返83%嘅13 舊機有得fight
喺商場遊蕩咗一個幾鐘都諗唔到買唔買原色大機
冇乜特別,所以沒有好討論
當年15都係咁
唔揀PM就係因為鍾意細機嘅手感,點知Apple 逼我下部機揀PM

希望iOS 18.1 會係核電啦
用邊個FILTER影相好
暫時覺得magic hour 用溫馨好正
未到貨
等緊cmhk fast pass
仲記得iphone 7 果陣係可以1.5日
已成歷史
空間音訊開咗冇反應,試過係12 pro用AirPod pro 冇問題,16 pro開咗但冇料到,想問下大家知唔知點搞
18.1 好核,認真
喺美國California,我個friend朝早唔記得起身買,拖到朝早9點買都可以第一批攞到機,你就知幾賣唔岀
13pro 升 16pro 升完冇乜感覺
上手第一刻就已經冇興奮冇期待
最大感受係換咗靈動島,覺得反而咁仲佔位過擺最頂額頭
可能未來會放棄個少少位擺返最top
三代嘅分別都咁細,隔代換個d應該更頹
呢個當係討論區post 1咪得囉

大家pro max有冇螢幕觸碰問題?
嗰陣用7 plus可以兩日一叉
師兄用緊?

希望快啲出18.1 RC 啦,頂唔順新機都要一日2-3叉
我反而幾欣賞個Dynamic island
而家成日用嚟睇下架巴士幾點到

利申:13普通版升16 pro
Lm大家散熱情況
大機火龍果持續觀望中
我係加拿大20/9朝8點都可以揀即日11am,星期六日任揀
不過到左當日下午3點開始,直到今日都無得買
應該係好多人持觀望態度,出左之後覺得正就開始搶
18 定18.1, 18.1係食電

又係,而家已經要等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞