[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
換走ZZ 大力臣,D波經返般奴就食哂屎
般奴正選無問題
問題係睇到佢閪就要換

換福上場無問題
但你放佢正前真係當對面班士利?
重要換走ZZ成場無犯錯+做到串連牽制嗰個
成場得大力 zz amad 係造到 用到波

般狗啲波同fifa 啲新手鳩吊上去 鳩放直線有咩分別
事實用般 福 隊波上限最盡前4 下限8-10中游料

賭徒足球
真係弱智都唔會換ZZ,即刻失哂勢
用福前8咋英超佢扭一百次都過唔到一次
般奴真心差 又係個樣嘢
佢技術根本唔係好好 但成日懶高章
已經唔係一次 係好多次
曼聯團隊真心要屌屌佢
而且佢除咗吊高波係咪唔識傳地波
根本冇可能前四,頂盡7-10位,今年冇埋麥湯救坦。
下半場有下後場馬沙界外球掉比佢
佢窩利轉邊比咗對面
睇到嘔血
一個突破扭一百次過唔到次

一個所鳩吊一百次俾唔到一次

呢兩個極品孖寶失球權失到癲 曼其實拎球權真心唔錯

係俾佢兩個敗哂 再要搶返
迷般: 棄般用邊個先? 一億賣左可以買到乜代替品?
上半場咁舒服,因為水晶宮完全冇迫搶
有冇般隊腳面精華
福狗入到黎波都冇得掂真係好撚柒
Btw一開始坦狗用咩腦諗到打陣地換福狗打正前
福打返翼之後又唔落底👍🏻都唔知踢緊乜
以為自己摩迪 不如正正經經右腳身遠柱
講真連續踢到10場90分鐘再講踢唔到都係般繼續踢
有一下唔記得dalot 定有祖係左路引球推進
福唔係走位
係跑返去想拎dalot/有祖個波癲能到
琴日換米路出黎等佢玩risky pass可能都有啲機會睇下換走大力之後個中場係完全失控
仲有一下 右邊攻勢 傳中過左龍定點 福哥係可以完全冇起動 係到鳩行
般算係而家陣中唯一可以全勤既中場,workrate 高,踢足90分鐘跑動都仲好多,少傷,就算換幾多個教練都一定係用佢,根本冇其他選擇
用福落得英冠啦,啲數據📊
大力個位應該換米路,烏雞做唔到大力當時既功能,零件換左另一件功能完全唔一樣既,但game plan唔變,點可能唔失控
大把喇 係曼聯唔敢換姐
般奴根本唔係一個好好嘅10號位
傳波技術差到一個點 而且又唔夠穩陣
你睇妓鏝 一個奧加特一個DB完全另一個級數
佢踢得最好就係第一年So9咁用佢
要佢係前面tap in 不斷插入
唔好俾佢掂咁多波對球隊傷害減到最低
冇睇琴晚場波既迷般:
冇般奴邊個向前傳創造機會

有下now 講波佬話oo 同般好夾識彈彈波
問題係般技術只能彈,冇護球能力,仲要傳錯腳要oo修正
般一打傳控d弱點直頭係湧出黎
仲要今場已經係對弱隊都失控球34次
zz似無氣 我當要換
但個下應該換海龍 直接衝擊吓對方後防
之後amad換自轉或者mount
換得福就應該換有祖
昨晚換完人隊波仲靜哂 完全唔知想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞