[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
二揀一揀咗有祖?兩個都打右邊都閪
同時無搬同福,可能要狂輸先見到
咁除左換人有無分別 有無progress
換完人變番上年隊曼聯,笑撚到反艇

龍仔明顯未有比賽狀態,唔太力屌住
般9你冇態重當自己係施丹定摩迪,成撚日腳指尾,你連基本波都俾失,垃圾到嘔
今場唔係前面幾件大哂鬼一早入左兩粒猜住踢啦

而家睇到最大問題就係把握力屎,我之前講過無買呢類前鋒比坦蛇都係搞到成日好似所謂唔識攻既原因,比你射好多都唔撚入,不過又比人問係咪無一個就唔識教

而家成場比哂例子你,撳屌唔入係點都搞唔掂,另一樣就係睇到坦蛇臨場變動好撚差加上無左plan b就算點換都唔係差好多
今場同富咸嗰場場面差唔多,又係主導緊球賽,上半場又係極多機會,係去到下半場一換人就放鬆對方,嗰場唔係Zirkzee入波應該又係和
如果係上年用大力+oo打中場,一早上半場已經俾人打爆左任中出
佢邊場有睇邊場無睇都唔知,點講比佢知有咩分別
食屎有用過般狗
不過理想歸理想 般狗唔傷一定見到佢
懷疑佢真係唔識睇波,zz 前場最有威脅就換走

三個位調哂之後一個威脅都做唔到比人反擊轉頭

如果只係想和根本唔洗換前面,換下ugarte 塞返個中場就得

如果想博,可以最後十分鐘先打多個進攻點。依家咁樣位換位真係最差既結果
係 換人太撚鳩 變唔到啲野出黎
不過坦sir睇到係進步緊既
無左mount前幾場極唔順,今日上半場克服左無mount既問題
上年太多傷患浪費咗成年
弊就弊在上年坐咗成年 今年都係踢幾場就收工
front 3係祖 龍 福嗰時踢既波就會自動變左上季啲波
上半場進攻都幾明顯有練過,前場幾下直線one two打穿,坦一都少見
希望唔好太多人傷畀佢哋夾
練熟咗就算換走啲正選都keep到
但係食屎D把握力真係食屎,佢想變上場咁樣搵福狗中間攝入去射波,以為兩場打返起福狗點知又廢返

如果照睇陣容到覺得把握力最高可能已經要數福狗,後尾變左擺哂D應該要入到波既人出黎谷
龍仔出到黎真係唔係做乜,傷一傷就甩哂
佢都傷唔短時間,叫做可以諒解嘅
換人的確太保守,可能有週中場波顧累
下半場應該大膽d放多件福狗出黎搶
般狗真係飛碟足球先生存到
稍為踢得控制少少都現哂形
無怪佢,磨合期一定會咁,新人舊人無夾返十場八場都難有好效果
其實福根本無起過
對英甲入第一球根本平時無可能過到,咪即係衝人堆一百次博一次果d
嚟緊五場,四五日踢一場,都要輪換同攞狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞