[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike

🔴 Ten Hag: “We should have won. In the first half, we left them alive. We should have scored one or two goals. The second half was more balance”.

“We have worked very hard as a team to be defensively compact. Also, on the ball we want very good structures and control”.
呢篇點譯
龍仔傷完復出都有盡力迫下,
福頭真係睇心情踢波,不如過埋車路士啦

福狗癈撚到咁,散步足球
下遊都唔撚要佢啦,更何況車仔
浩南哥:坦狗記者會又贏撚了
🔴 Ten Hag: “We should have won. In the first half, we left them alive. We should have scored one or two goals. The second half was more balance”.

“We have worked very hard as a team to be defensively compact. Also, on the ball we want very good structures and control”.

個balance咪就係你換人換到無左囉
留返俾波波池超譯啦
就一定係反勝架啦
"坦克沒有輸!"
有冇J兩年兩冠
佢真係好意思講出嚟
真係夠晒balance,換完即刻到對面有返攻勢
今次呢個記者會坦狗麻麻哋,無咩霸氣
未必贏到
福踢正選既好處:
望落個後備席嗰時冇咁絕望
坦克格:我地入到波洗和咩
其實本身都冇哂甜頭,我以為佢會換下啲翼換走般換下人起腳睇吓邊個有把握力。佢成套form轉q左 龍仔又未ready,福又唔識正中鋒hold波,用龜哥打係前面仲好
依家管理層唔買前線,壓注落福頭真係好難搞
前面得佢一個曾經叫做多產過一季,其餘都唔識入波,
我係教練除左盡量谷到佢入返波順返,都唔知可以點搞
你Google translate完未
睇505 咪得
我使撚
隊波係磨合緊,未換人之前有長短波,快慢節省,下半場一換人變咗柒下柒下都冇計,又睇下坦蛇點調整到換咗人都保持到戰術
應該係祖入黎至少有機會改變場波
福哥後備真係閪多
我以為佢上兩場試到淡化般奴既可行性, 有哂甜頭
應該都會大膽d收起般
點知都係咁
福....我唔知有咩角色啱佢
海龍係啊未fit, 睇佢控球波遠撚到...
個重點係佢壓壓下注又擺番佢落後備 呢樣諗唔通
換福入來都可以
不過唔好踢中鋒啦
佢只可以踢邊
DAVID 狗真係有睇波?

佢踢邊有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞