[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
workrate唔夠,442中場一定輸,除非有個簡迪
我知呀
懷疑條友去執波 都會隱形
都要得益於人地啲press做一半唔做一半大把空位大把時間睇定嚟傳嘅
對面擺明部署咗唔逼龍門,淨係遮中堅向前傳條路線,而且人哋係做得幾好,我哋想做個波上去都唔容易
有綠木呢d把握力好既就趕人走
然後買哂成堆把握力垃圾既前線返黎
收晒order鳩猜,坦就係仆街呢d位,見人哋攻就驚西,擺福上正前,又嘥咗十零分鐘
我哋就係不斷引佢哋press推前條防線
佢唔press就慢慢走位做波
press就有辦法快速運轉個波,衰埋門一腳都冇咩好講
係衰冇plan B啲換人冇撚用
其實上半場有幾分鐘都係響後場梅波
我唔反對見價好賣,但無咗綠木,轉會淨係入咗zz做攻手,當人哋夏撚一季入三十粒咩,冬季又會唔會俾你搵到
zz係用嚟俾兩翼打入去
其實同Weghorst 功用差唔多
唔好期望佢入到廿球
能力所限,如果水晶宮一開波就同你逼搶只會比曼聯更多空位,佢地就係得咁多,今場擺明和都冇壞,分分鐘偷雞攞到三分,曼聯唔係破唔到密集,你睇水晶宮縮哂後,起碼上半場有四個big chance比你入波
只怪自己把握力差
條友d料係得咁多
背住龍門就乜柒都做唔到
偏偏換入黎踢中定踢左都要背身
控球在腳,一陣whisky pass又比你地屌飛碟足球
係,所以我怪班敗家仔多過坦,因為佢地入到兩球既話題都唔洗咁樣換人,猜住黎踢都猜死對面
琴日唔係屌佢冇key pass啦
係半單刀個球唔中龍同係咁傳失
唔換人好過換人
依家就係兩翼未夠好
Amad 有祖未夠班carry條前線
頭仔轉咗場反OO
唔係單講般奴whisky pass,今場下半場換人之後先梅波,喺差嗰角度睇係梅波,喺好嘅角度睇就係有耐性揾到對方有失位先傳波,但係換後備出嚟嘅靠果差
馬後炮,如果今場中場組合係烏加迪+大力巨+明奈應該分工更會清晰
般奴前場作用明顯分比阿麥同ZZ做咗,佢應該集中做插入禁區嗰個
尋晚delete好勁 唔敢想象坦蛇有埋fdj會點
前面班契弟咪又係入唔到波
拜仁兩個直接提升咗曼聯中後場實力
食屎都係半個拜仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞