[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
明明70分鐘應該禁制大力谷埋佢
點知換福狗出嚟自廢一邊
般狗一見到福狗出返嚟,就自動switch返去玩飛碟足球
尋晚嬲到瞓唔著睇晒全場皇馬,真係球員質素 潛力 太勁,根本自動波ok.肥安坐係到等收place
下半CP打返compact啲已經冇咩勢
咪就係呢樣先換佢唔走
而且10號位根本無人換 痴撚線
為咗保住般 完全放棄替補呢個位
但對面縮到咁後 玩乜9飛碟足球
係估唔到zz作用大到般可以拜拜
講到口臭 用般福做重心根本死路一條
佢琴晚衰在刷唔到個a/g遮下醜
串連 背身回後 小範圍傳球 有佢真係大威脅好多
出猛係佢身邊不停跑動仲有睇頭
陣地戰換福頭海龍入黎錯晒
塞實晒邊有位佢地跑
Zz係咪無力真係教練團先知
所以根本佢就應該踢最前
咪撚落來中場搞屎棍 但佢無波掂又發癲
係禁區專心捕位入波咪好囉
之前一直冇人識派牌係禁區附近用波派牌
依家有了般可以
佢個位比m7 踢唔知岩唔岩踢
第1點hold波,分波分邊俾直線打1 2做得幾好
比人圍住都hold到個波傳得生,係差埋門意欲太低
猛起碼唔會亂咁傳同射先
般琴晚腳面片咗幾多下都fail唔好再扮大師啦屌 正正常常射 琴晚個腳起碼中龍先
啲朗狗仔嘅門戶清咗佢啦
我冇諗到zz d 基本功咁好有腳法既大舊衰
講得好 成日都眼高手低
好撚憎依個中場
完全冇穩定性

比人吹兩吹以為自己真係KDB LEVEL
每次SHOW OFF都係7野居多
有ZZ可以打到配合組織,進攻層次同變化多好多,彈2下分邊俾翼/閘 1on 1再斬波傳中/過人入禁區又得,或者試下中路配合撞牆組織入去都得
對猁好柒,之後又打得幾好可能第1場未適應加猁逼得勁
太risky上限可以高,但柒起上嚟無下限
下半場換走左佢,冇哂攻勢
坦克今場錯哂換人。
你講得啱 穩定性問題
我當佢有7成時間正常去到世界級好未
但嗰3成係可以破壞成隊波節奏
作為教練要識用佢就係要睇得出而換走佢
講到完全失控誇張咗,係換人嗰段隊形亂咗,之後咪控球在腳,唔係都唔會屌班波最後十幾分鐘淨係啲後場搓波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞