[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
個個心底裏都有一個反般既人格
食屎係換福頭 海狗係換牙麥
一諗起換食屎俾福踢中鋒個換人就覺得好痴線
直紅都冇得拗 冇左短馬坦狗一陣又連續三場閪波
起碼有得賴冇短仔
而家坦哥full team先顯得佢臨場屎
冇計。。。都真係攻到冇晒氣
但個feel 好差,福同海龍連停低個波既能力都冇
個個都以為換人就解決到把握力問題姐
坦臨場調動麻麻都唔係第一日啦
但賽前部署無咩問題
開波前大把人屌做咩出大力臣啦
咁多機會都屌唔入就底打
真係無得講
坦要負全責
佢插到都冇速度完成最後一腳
但係季前一面倒反對賣佢
般福2條毒瘤焗住要出,其實坦sir仲可以點換人
把握機會一直係曼聯做唔到嘅嘢

只要喺大力仲有力嘅時候入到波
解決咗唔少問題
(坦克理想陣容喺用FM睇咪下面咁
你再就位換位變返曼聯啲人)

到咗大力out 般狗要被迫落後面hold
BF做10號就好似用husky 當邊牧用咁

拉後等於垃圾 越後控得愈多柒得愈多

佢decision問題多過傳球技術問題
將攻中risky pass嗰方面爆曬出嚟
又會發老脾
返到提子踢得咁舒服 咪就係有B. Silva

我覺得明奈如果
跟住大力方向去練
自製件FDJ(墮後組織中場)係最需要
佢幾撚時先肯換走般狗
如果可以下半場內容放喺上半場而唔失波
後入嘅 米路大力有祖 就會贏到
可惜唔可能
想plant死隻腳閘隻粒波單腳都得啦
心急起上嚟就發神經
今季般仲無態過福
Mainoo 開竅hold到波咪唔使咁樣用般狗
隻中醫仲話去波咋wo無踩到落對手咁都黃真心痴線
般狗咁嘅態
用ZZ打佢知位都好撚過俾佢踢足成場
本身就狂躁 又冇得踢自己想踢嘅波
福狗起碼可以喺邊路自閉鳩玩
坦都想 最理想梗係bf最前射咗佢
後面zz+ prime 大力&米路
唔敗家就唔駛轉一個未ready既 plan B
上年plan B係麥湯今年未有
今年Plan b= 米路80分鐘上交kill pass
坦波之下BF一路都柒 只係俾人遮遮掩掩
卡斯第一季仲有力嗰陣中場殺到波
D simple pass上返去比般狗
前面whisky pass咪顯得無咁毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞