[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
4日後要打杯,再4日後對TOT
夏撚回波都係離行離列
但係超級入球機器
同埋鏝大把助攻王
我又唔覺錯配,對面一心踢防反,到下半場換人放鬆哂先比對面攻返轉頭,但曼聯識攞返節奏,你屌佢鳩搓冇問題,起碼唔會以前咁,人地一壓你就亂哂隊形,上季就係對方一比壓力曼聯就好容易成隊唔知踢緊乜亂比波
呢個真係
小保加有三個前曼
唔係佢hold得耐 係前面冇得比
短馬尾15分鐘都比唔到上去
烏雞未夾好都有啲關係嘅
同埋比較擔心大力仲可以頂幾耐
TOT今晚仲要落後都狂攻反CUP到
下場睇怕到我地俾人數到T0T
算冇乜點犯錯
唔係娜娜二連撲輸撚埋啦
坦仲有好信上場入完波,下場會繼續入波呢個理念本身又保守,成日位換位咁,雲佬黎左把握力好似都無咩進步
短馬梗係啦
個時福哥又唔撚跑身後, ON99企落黎等波
另一邊有祖有牌又唔敢太大動作挑人機
兩翼基本斷哂
而呢個時候既殺著就係靠佢地兩翼身後跑去接應
所以咪含得撚
我特登講得保守d

如鷹展翅
曼聯要上返前四就係要有主導球賽嘅能力,入唔到波還入唔到波,如果今場都話冇戰術唔知踢緊乜不如捧第二隊好過
戰犯一定係般狗 腳腳閪
腳面上癮條撚樣
超譯
唔係我放生 你輸左啦

但由一套正確有效果既game plan switch去一套閪過好多次既game plan
對面都醒
咪唔俾你cutin, 斬波
發揮海倫頭槌,兩傳
我入唔到你波咋 唔係你輸左啦
應該係唔洗睇波
連踢緊乜都唔知嘅
可以慳返d時間做自己嘢
唔洗捧呢隊個隊任何隊
如果佢係咁諗點解福狗會後備
用60幾m買件猛狗唔用死攬般狗
水龍同福狗打中鋒真係完全無用
🚨 Ten Hag furious at pundits saying Rashford was dropped as “something happened”.

“I have heard already this speculation from some pundits. It’s crazy!”.

“I’d say, as a person you’re not ok when you bring such speculation”.

“This is just rotation! I’m very happy with Marcus”.
上半場人地放個球權比你 叫做有番啲野睇下
下半場閪撚到真係唔知踢緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞