[群魔亂舞] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2847]

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
下半場換走艾歷臣老人家就冇人連接中場,但如果練Mainoo打8號位嘅話,曼聯係需要一個接替到艾歷臣控制到比賽節奏嘅球員。
啲人會話對抗性唔夠
Dalot+OO逗住大力俾自由度大力踢勁c服
佢俾波既經驗同技巧
要搵人接談何容易
返而係換入 烏加特 推左mainoo 上前 搞到 中場得 烏同 大碌 2 個都做唔到帶波上前 逼住要分邊 之前福狗就鳩踢上去 再比人打反擊
坦狗應該仲未諗到套波點擺烏雞落去好
場都未出過 咁快J到vvd level
就係因為換走艾歷臣而冇人做中間「橋樑」,練mainoo做「橋樑」。
返後場引領攻勢,拎波。
但曼聯更需要一個控制比賽節奏6號位。
岩啊 以家中場根本唔夠6 號位既球員 得mainoo 一個
8 號有 Bruno 大力 mount
所以曼聯d轉會操作係完全諗唔明 有限budget買既位又唔係最急切
宜家放佢落pivot位又唔係 推前佢又冇用 推銤鏴上去反而可能仲有啲用
講緊potential
vvd既用波都係慢慢練出黎
當你中堅及後防缺人好明顯今季優先,艾歷臣6號位對水晶宮呢類球隊仲可以出,但當對熱刺、車路士...就唔需要佢。
變相今場更應該mainoo練打8號位,你冇理由叫3x歲老人家打8號位。
買咗烏加特都幾難再買防中,另外防線壓到咁前,短馬已經做緊後場控制節奏嗰個位,艾歷臣變咗係前場控制比賽節奏,呢個類似Kroos同Modric或Rodri同De Bruyne個角色
大力臣計個腦頂級中場黎
Prime版大力臣80m都唔知得唔得
睇黎都係自己養個出黎
之前玩transition就有用
依家呢套真係完全唔知邊個位可以比佢踢到
on ball太差
除咗推到波一段仔之外冇野offer到
蘇皮夠唔夠膽一月過黎挑戰自己?
Stiller都ok
寧願買波圖隻ALAN VARELA仲好,有少少辣味同HOLD波派牌能力
咁樣雙腳踩落去,分分鐘紅牌再加刑,日本仔實斷腳
以前佢踢熱時以為佢會俾賤種買走
不過賤種嗰三隻中場咁長青都冇需要買佢
防守囉
不過要畀佢熟悉英超,暫時睇佢嘅覆蓋範圍唔夠,速度亦都唔高
雖然尋晚比坦狗啲臨場調動激到有啲嬲
但起碼近呢幾場係有progress
比起利狗嗰場輸返上季既嘢 唔知踢乜鳩我今次反而幾樂觀
可以取代eriksen 既, 只有一個低賤既男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞