無綫歌手騷錢咁鬼低,宣萱90年代初出道show錢係王菲巢皮倫三倍

205 回覆
10 Like 11 Dislike
咪係仲要呢場戲佢嘅對手只係一個普通TVB姐仔
嗰個普通TVB姐仔已經唔係話頂級靚女,又唔係話好好嘅演技,喺呢場戲都可以輾壓佢
佢把聲真係煩到嘔 仲要扮楚楚可憐但係完全唔會令人覺得想保護佢煩到
點同人比,甚至呢場戲我都覺得佢唔係話好靚佢對面個TVB姐仔仲搶眼過佢,起碼有嗰種上咗位嘅第三者氣焰,又有嗰種居高臨下,同埋個感覺又好似姣姣地咁
所以話,如果嘉欣個樣配楊恭如或者彭羚把聲先係災難
楊采妮把聲真係可怕主要佢唔係好似嘉欣咁有成身超強硬件去carry佢把聲同埋嘉欣把聲學你話齋主要係唔甜美唔sweet唔溫柔啫,不過楊采妮一開口講嘢直程係跌watt 級數,甚至喺墮落天使令我覺得佢係鵝公喉
侯賽因同王菲同框嘅畫面真係養眼好多兩個都係有自己風格至成一個好stylish
牛屎佬似係個鄉下仔
楊采妮不嬲出名鵝公喉
邊個當眾落淚? 方中信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞