無綫歌手騷錢咁鬼低,宣萱90年代初出道show錢係王菲巢皮倫三倍

205 回覆
10 Like 11 Dislike
畢竟人哋係西門慶
講緊初出道演員都高過歌手咁鬼多
嗰陣仲要唔知點解同張曼玉又有交情

不過最frd應該係莎莉,莎莉為咗還唱片公司人情(由新藝寶解約跳槽華納),一直幫手作為顧問一齊打造王菲兼扶持佢,兩師徒咁
願你今夜別離去

在我披星的愛裡
人工咁鬼低,仲幫手搵埋大美人返嚟
人工咁鬼低拍到爆晒瘡,仲幫手搵埋大美人返嚟
YT=極低配候賽因
好想睇佢再做啲邪氣角色
唔洗日日做啲又臭又戇鳩嘅角色
不過王菲皇庭已經癲癲哋,唔照導演要求嘅做法之餘,監制控制唔到佢,佢癲到教埋人做戲
伊面好似係演員先唔係歌手約,之後好似先轉歌手,天地男兒寵物情緣本身cast佢但唔肯嚟
係,佢嗰陣拍到嘅歌星係張衛健,王菲,黎明
以前係梅姐條仔
當年俾李翰祥睇得中做主角已經唔係小嘢
邪氣
TVB而家都係出名刻薄
佢同王菲真係自成一角
牛屎佬喺度破壞畫面
但呢套戲真係好經典
嘉欣同埋Leon都係因為咁簡直係變成金童玉女形象
呢套戲入面朱茵 洪欣真係完全妹仔八婆角色
啲人成日話咩呢套戲係陣容最強 雲集美人除咗嘉欣 同埋王菲叫做有氣質 嗰啲八婆角色有邊個係大美人?
在我依稀的愛裏
那一刻美麗是錯對不管有沒有允許

好聽到傻到 而家都係咁聽 一啲都唔老土
邪氣呢一種味道唔係個個都有
依家嗰班傻仔所謂嘅靚仔明星邊個有?
傻仔Jeffery定係劉俊謙會有?
牛屎佬起碼有少少剛陽味,條友係廢到似軟弱無力得把口嘅死傻仔,一啲安全感都冇,唔講侯賽因充滿力量拍埋佢度天同地比,王菲嘅柔中帶剛都有力量得多有安全感過佢好多,撚爆佢嗰場條友完美演繹死剩把口惡都惡唔起一啲都唔得人驚
似傻仔就真
侯賽因暴戾得嚟又有gentlemen 嘅感覺
所以就係話依兩個傻仔又唔係陽剛 男人味 又唔係好似黎明嗰種謙謙君子 倜儻儒雅 又唔係不羈浪子 又唔係陽光可愛男孩 又唔係嗰種戾氣冷酷
咁都話男神
方中信咁嘅傻仔,似係地盤工的士佬出身
但方中信呢一啲咁樣嘅牛屎佬都好過嗰兩Pat嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞