無綫歌手騷錢咁鬼低,宣萱90年代初出道show錢係王菲巢皮倫三倍

205 回覆
10 Like 11 Dislike
唔通開善堂咩公屋窮撚

以為你咁激動
係啊,鄭伊健做過《430穿梭機》
原來王菲咁串架
好似你上面王菲同宣萱
都爭好撚遠啦

王菲當年個樣
就算而家睇返都一啲都唔娘
你以為好多咩
亞視仲高
閒閒地3倍以上
你又知,不過唔怪得之執左
周嘉玲好姣,好似成日撬人牆腳勾佬咁
點解主角會少錢啲?
從來唔覺萱好戲
但佢講一星期五日 一個月56000
唔係講拍20集56000
大眾想要既女神從來都係呢種,無人想睇一個上流社會權貴
個個年代十幾萬好撚多喇喎
就算而家十萬一個月都係

cls
呢個po討論到呢啲既人究竟幾歲
我90頭都好多人名唔識
宣萱仲要拍住黎明,但黎明要求tvb女主角要係李綺虹
不過Leon 好好人,對住宣萱仲係好nice見佢住佢附近仲會車埋佢返工,屌tvb嗰陣幫Leon 搞咗節目搵Leon啲好朋友玩遊戲個個都係大粒星但tvb竟然安排宣萱上去話係Leon老友同佢其他老友格格不入,擺明想借Leon嚟捧宣萱

王菲侯賽因同方中信宣萱林保怡對戲秒殺佢哋,你睇完係會覺得同佢哋對戲係嘥緊王菲侯賽因時間,無論外型同演技根本完全唔同班,王菲侯賽因佢哋自己嘅對手戲就正到飛起完全冇電視味反而好似拍戲咁,有來有往成個畫面好養眼

屌你呀,套戲中期之後要王菲對住方中信好卑微又要被佢鬧仲要同佢做親熱戲,套戲又要佢被宣萱屌佢陀衰家要侯賽因係咁被方中信騎住又要佢被方中信林保怡打插盲隻眼先最後結局被方中信殺死,方中信擺到明想扮黎明今生無悔但柒到癲,成套戲根本痴線,要王菲侯賽因做佢哋下把
侯賽因可以演東邪
不嬲唔掂,又冇外型,但佢外型好有觀眾緣同埋佢所謂演技電視觀眾好buy,天地男兒佢做得咁垃圾當年都可以話佢做得好好而上位,難兄難弟咪露晒底開始被人屌唔講都唔知佢扮緊蕭芳芳
佢似乎擦鞋拉關係上位果d
痴線,王菲好靚女好有氣質
果個年代十幾萬一啲都唔多
阿豬阿狗都搵到
初出道第一套劇已經係台慶劇女主角拍住萬子,然後下一年拍Leon

佢當年擦袁詠儀鞋擦得好肉酸仲有電視台契媽撐腰嘛,又有dodo肥姐撐,dodo鍾意佢夠準時當年綵排成村人遲到得佢一個準時搞到dodo發晒火,但對佢讚不絕口
佢依套後期啲廣東話對白講順咗發音準咗之後,估唔到比平時嘅佢講嘢仲要好聽好多,平時講嘢把聲已經正到暈,但依套後期佢講嘢係痴線級咁正loop無數次都依然唔會厭正到癲嗰隻
以前記者寫嘢都幾唔留情面
當眾話個星蛇鼠一鍋
梁朝偉呢?
宣萱好耐年前已經成日嘈話歌手拍戲待遇好過演員。 話啲歌手成日遲到要大家一齊ot。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞