進擊的巨人其實好多bug

188 回覆
38 Like 429 Dislike
最on9就係呢啲冇睇清楚 就一論嘴bug bug bug bug
唔好話巨人 轉換講其他作品都對作者同fans好唔尊重
追完post 原來只係單純自己理解能力唔夠睇唔明就話bug好複雜啊好複雜啊好多bug啊 你地都解釋唔到 一定係巨人粉啦
1. 因為艾倫知道埋個結局就係比米卡莎斬頭 等佢哋做英雄 巨人同敵人消失就係佢最想要嘅嘢

2. 因此班隊友佢由結至終都當係朋友
掂到女皇先睇到
有個位唔明,最後有條友又入個洞到,應該都係拎到巨人之力
咁艾倫所做嘅嘢係唔係比佢控制咗
我凱他超先on9
作者技窮話佢地精神病發作自爆 on99
已經發生左既事係唔會改變到, o個個人拎到始祖之力都只係自閉玩單機
除非佢好似尤米爾咁不斷有後代
樓豬唔敢覆 柒到呢
然後又用兒登必殺技
你係fans 打手 PR
屌你老母你就kam
係呀係呀進擊的巨人最撚好睇呀 屌你老母
佢拎到始祖之力唔係同時有埋其他巨人嘅力量?
一開始都係經始祖分裂成九大巨人
咁即係最新拎到始祖力量嗰條友可以睇到艾倫記憶同時都可以比佢睇未來
唔係咁咩?
1.住係瑪雷ga個d尤米爾人寧願成日俾個d瑪雷人睇低都幫佢地賣命,但都唔幫帕拉迪島個d尤米爾人根本on9
一個同你唔同族群而且成日屌你=你幫佢殺自己族人都唔撐自己一族
=> 重睇啦! 瑪雷(中共)洗腦尤米爾人幾百年.
話佢尤米爾人欠瑪雷人. 因尤米爾人(日本)當年殺左好多瑪雷人.
你地要感恩...
帕拉迪島係罪人,想滅世.你地要協助我地.....
如果咁極端理性
氣壓罐係冇可能令一個人飛起
而且冇可能可以咁靈活飛行
起碼係極唔可靠 失誤率極高

同埋人類變巨人都係冇科學根據
現實中係冇案例而且解釋唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞