進擊的巨人其實好多bug

188 回覆
38 Like 429 Dislike
合理個d好多我都俾左like
第一點
係咪香港
科技既野其實好易解釋 呢樣野不嬲都係有需求先有人研究
你打機玩種田 都唔會點武器科技樹啦
未破牆前一百年會殺巨人既基本得調查兵團
而調查兵團本身就不受待見 覺得係晒資源晒稅
只要閂埋到閘就唔會比巨人打 咁你點會發展對巨人炮
雷槍都係打盔甲巨先發展出黎 正常普通巨根本無需求
立體機動裝置其實都係城內用途多 出牆外根本無乜支點發射

對比牆外人日日用巨人打仗
加上地大資源多 又有貿易
科技發展有需求有資源 自然快過牆內n倍
都唔好講牆內仲有始祖洗腦師阻住
兵長本身要死,編輯唔俾。
有訪問提過。
1.咁打大佬緊係要死多d人ga la,無計
學佢套野入面所講,死左的人可以成為下1個的養份,唔會白白犧牲

2.唔會,佢超勁,睇佢打獸巨個part就知
唔好再講了

搞到我e加覺得前面都唔make sense
暫時#36答得最好
我惟一想知就係,女王俾個濕鳩農夫搞大肚嘅情節有咩作用。
全套漫畫塑造得最好之一嘅角色就咁俾一個毫無作用嘅情節殺死,成件事好撚癲。
呢點唔係bug佢有講到

講緊話果陣班高層想搞到條女變巨人

但如果佢大肚左就唔洗變
btw條女勁正,想飲佢d汗
死左順好多
兵長係edwin死左之後好似傻左咁

之後狂力戰鬥力俾佢
皇族頭3季講到勁重要
去到後半直飛左
一開始仲諗主終於有套野可以超越鋼鍊了

點知
我都想屌果條女
北韓都有科技嘢㗎,但限制咗個上限啫,牆內既科技點會比得上牆外 一陣造反點算?
立體機動裝置呢啲低級嘢 政權仲under control到
未至於糞作

都有好多可取之處
呢啲唔重要既野 無人想知
完全不理解點解有人唔鐘意巨人, 巨人動畫版真係誠意之作
好同意第一點,你話未知道歷史真相之前,受教育影響,就希望可以做榮譽瑪雷人,但知道自己係被利用,唔理由立場會不變
第1果條
你望下香港
你可以問吓魯迅,對下等人之間點相處嘅睇法
淨係第一點已經唔撚係bug啦on9
住係英國既香港人寧願俾英國人睇低都唔願意留起香港同香港人共同進退
其實係,仲要講緊d人係成日屌你歧視你,你都順佢意

就算係洗腦,俾人屌歧視應該點都會條氣唔順
True

人性
香港有你呢啲智將就知有救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞