進擊的巨人其實好多bug

188 回覆
38 Like 429 Dislike
高達合理好多
除左seed
1.你喺香港出世但唔幫中國人
去到後尾皇族都廢左
提都無提 鳩埋個男人配種
聽你咁講加返個設定好feel好多
兵長不死人都已經係bug嚟
炸又炸唔死
直頭勁過巨人 不如用兵長咪得
其實個ending有d抄魯魯修feel

但個故事background講緊係差好多

人地魯魯修個能力冇艾倫咁勁,最多命令人1次

艾倫講緊係又識變巨人又預知又識控制巨人同過去

老實講呢d op 能力轉去出面任何一套番都一定係good end
根本就係

兵長戰力一直都寫崩左

套野又勁多bug,除左我上面講個炸,仲未計可以控制過去,我都廢時計呢點,講埋呢點,個bug足以推翻成個故事都仲得

不過連登d巨人粉唔係承認係有bug咁解

就好似香港d高官就算e加恆指跌到萬6萬7,都話香港好繁榮

不過睇番求個好睇就得,巨人前面算係幾好睇,後面無視bug都勉強睇得落

overall 7.5/10
樓主係咪有語癌,點解每句都可以咁唔通順
阿卡曼一族=巨人實驗副産品=最成功既巨人種
有同巨人匹敵既力量,但無巨人既弱點
米卡莎衝動撚係佢自己性格問題,兵長又打得又冷靜
你身邊有冇人話你好撚kam?
一堆人解答完你 你就當睇唔到繼續話好多bug
已經分唔到係傻鳩定假膠
都唔係送人類最強出去打d唔知數量實力到邊既敵人呀下話
你咁既話獸巨冇人打啦有勇無謀清哂d無腦最廢既巨人,人類最強心臟沙沙給油,好熱血,跟住獸巨一出黎全部企係度冇哂符
講真最撚bug真係呢個位成班殺自己友又唔見聖母
幾時扮當睇唔到

咪覆左佢地,你睇唔到就真掛,覆左當冇覆

佢地d解釋一係就話人性,一係就夾硬幫作者兜,明明人地個故仔都冇咁講過,講到落話資源唔夠整武器or叫我唔好追究都有,你唔係要我接受呢d答案啊?

講真如果你係真係鍾意套野,你反而先會有求知慾,而唔係幫佢無腦兜,講真係呢一點上我比你班友更加係巨人粉
你咁樣同問超人點解唔一開始就出死光一樣
絕招下下用咩
佢地諗法係理想派,大家釋出善意化解誤會就可以世界和平
我答你解釋得好合理,你冇覆
獸巨何足為懼

成班巨人護佢駕,佢都俾兵長斬到走

成隊team斬佢仲洗驚你碌7
終會有d人想要力量,唔會理人點睇先岩
咁都問得出 你係咪冇係現實世界生活過
爛作唔洗理咁多
其實你係自動無視所有佢有講既野

第一,人地獸巨企到老連咁遠係度玩遠攻,有兵長係度都要大半隊調查兵團送死distract佢注意力先埋到身斬佢,但你就無視所有呢d野,"成隊team斬佢仲洗驚你碌7"成隊team比人扔到變屎餅肉碎就有

第二,兵長比你條友第一季送出去一日斬100隻巨人死左啦,心臟沙沙給油左比你埋到身都冇人夠佢打,點搞

同埋我都答左你開post一開始問果三條問題
頭幾季都有呢啲on9位啦

歸鄉三人組要搵始祖入憲兵團搵情報先
去咗訓練營咁撚耐
結果畢業前一日竟然走去踢牆

之後團長神算到有巨人嚟森林捉艾倫完全唔make sense
明明線索只係得有團員偷殺巨人
誇張過柯南

亞妮又真係完全唔忍直接單衝
兩件豬隊友仲要講完艾倫位置就AFK
或者顎巨一開始冇送頭
調查兵團已經玩完
瑪雷政府高層一早知道始祖巨人有不戰條約,
如果佢地真係可以照原定計劃,
做5年臥底慢慢滲透入王政府,
當佢地搵到始祖巨人就食硬佢

艾倫老豆搶到始祖巨人其實就係實證,
佢其實係單拖執行左瑪雷政府個潛入計劃,
所以瑪雷派4個巨人搶一個始祖其實風險本身唔高,
係有進巨攪局先令到件事變到高風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞