對上一次你覺得 iPhone 劃時代既設計係乜野野?

257 回覆
49 Like 180 Dislike
由有keypad轉全touch screen,果下d老人家真係接受唔到
黑超可以喎
明明XS 已經做到嘅嘢都俾人吹到做唔到
1. iPhone X
2. Ultra wide lens
想知呢個 有咩作用
個陣都唔識htc呢個牌子
更加唔會理佢係nds個隻touch
定係multi touch
最近香港機場用到咩?之前永遠都要我出張實體機票
香港張八達通入落 Apple Pay 真係好方便,見啲遊客都有用,呢啲就真係同國際接軌
手機已經冇得發展,咩摺機ai都係嘥氣,做唔到當年iphone嘅震撼
其實係咪真係咁大分別?
正常人都可以feel到個分別?
冇用過靚嘢唔知
心理作用
iPhone 7 Jet Black今代 Apple Watch 依隻色終於回歸
個touch mon直接隊冚左Blackberry

仲係Nokia /Sony時代Blackberry靠實體keyboard揾食,以前用親都知係做大生意同有錢人

家下一部smartphone 搞店
前幾日先用完
當年仲係2G機黎
3G版 (第2代)先開始有香港行貨
定係3GS?
記得嗰排好多人拎住個有3 台logo 嘅環保袋周街走
應該係3G
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=2252

3GS就係升級3.5G上網, CPU快左
劃時代

hdr影相

3d touch 我幾鍾意
Thanks
痴線,成個post冇人屌樓主講乜撚野蛋糕外型
不嬲叫開午餐肉罐

尤其iphone se 玫瑰金色
幾耐冇搭過飛機 而家機場連boarding pass 都唔洗show
應該係講緊就算用e boarding pass,入到去gate 都仲要印返張紙俾你
好想要番touch ID
香港出發紙都無出反而回程日本要可能睇航空公司掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞