[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
我諗賣Garcia都得 但係冇提及到
5m salary or 5m income ?
根本依家就唔關巴塞條數事
依家賽會salary cap個計法完全偏曬向鍠,巴塞個上限仲少過下體會
個salary cap同我地依家個總人工

我講得唔好
*總支出
nike由去美國講到依家 都未撚搞掂
華西連個龍都比利物浦搶埋
雞巴斯再咁搞落去,成個西甲都唔洗玩
雞巴斯:皇馬冇事咪得囉
成個西甲淨係畀賤種玩囉
雞巴斯表示: 淨係賤種蝗馬喺西甲有得玩咪得
迪莊37m ,法迪13m

依家傳緊黎嘅基艾沙只係收4m

個個傷嘅都係勁高人工,唔破產都難
Breaking: Barça will not sign Chiesa. The option has been ruled out as of today. There is no FFP
唔需要再傳緊
點解咁快有週中快車
馬卡報記者講嘅嘢
不過我諗都一定唔會簽㗎喇 olmo都搞咁撚耐
西甲個FFP鳩撚到, 賣幾多個人走都REG唔撚到一個人啦咁
本身根叔€18m salary
Olmo先€10m salary
dklm點知淨係幫到1/4 都on撚99

Example of Financial FairPlay:

- Gündogan's departure generates 70% savings on his salary. Salary: €18m, saving: €12.5m

- Dani Olmo's registration requires €47.5m released. Transfer fee amortisation (€55m/4): €13.75m + €10m salary = €23.75m x 2 seasons= €47.5m.
開始覺得被逼害
猁仲未買人 reg唔到olmo不如9折放俾佢哋算啦
cls.撚線 傳緊利華達哥,係咪on9

中堅位勁多人喎,雖然傷左兩件,唔買得la
占士回歸西甲聽日係咪會見到佢
天神傷左 個位比olmo 好似reg得了
成功reg到Olmo
想知天神返黎出得咁olmo 又要重新reg
到時就係諗計reg天神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞