[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
睇埋完場衝突會明點解啲球員信rap,佢離遠都即刻跑去用身體阻擋住fermin,又搵球證傾,完場攬住fermin同佢講野,相反達仔剩係伸直隻手指黎指去
Fermin + Gavi 香港街場球王
依家一週一賽仲可以咁踢 遲啲有埋歐聯就點都要降一降強度
下場玩吓輪換
好想睇Gavi係Fuck蛇底下會癲成點
費蛇波好爽
冇左以前啲9猜
Rap 雖然唔係技術最上盛 但feel 倒佢踢波想贏既決心 所有波都全力去盡 抵俾佢做隊長
隊友差咁多,冇計
佢琴日除咗一腳簡單assist做到差之外 其他時候啲配合都幾好 又勤力 全場飛奔
who needs nico
希望嚟緊可以繼續進步 始終買佢個價錢真係唔低
有邊隊強隊正選會出咁多幼幼
咁踢法好快又有人大傷
唔咁踢法都多人大傷 有乜分別
屌 ,慘撚到
唔係咁踢法都已經傷咗五個人啦
琴晚nico真係唯一威脅 ,上親腳都好有威脅 ,感覺仲有威脅過yamal 買到真係j到哭..
暫時睇
費蛇個System就算換唔同球員都維持到
希望keep到
不過幾球最後一傳硬係大力咗

反而佢斬波就真係幾好
威脅?????????????
Nico Williams against Jules Koundé:
- 0/5 crosses
- 12 passes
- 0 long balls
- 50% dribble success
- 0 shots on target
- Lost possession 19 times
咁都要健康先 屌你一陣又訓練受傷
講真刀真係唔知會唔會開竅到
期望俾費蛇教完佢會好少少咩
點知暫時睇咪又係一鳩樣
防守柒,
進攻又永遠死推去人堆,
鳩傳鳩斬

講真佢已經係上一隊踏入第四季
仲係冇進步, 雖然話而家都仲係20歲....但真係唔太樂觀
復仇者聯盟啲棄將過晒去
嗰球十二碼係Nico 傳出嚟 仲有佢有一球遠射都接近 . 你買唔到人啫,唔使憎人哋 . Nico係勁 不過觀都勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞