[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
咁當年加西亞其實又唔係鏝必然正選嚟嘅
咁又唔好咁 Nico 勁d
Bernal先17歲又係癲,中場包抄駁腳好穩定
條友靠唔住 歐國盃臨尾單刀唔中龍 呢兩場又埸埸賣笑
少咗以前啲猜傳
其實仲啱呢班後生
成場都打快 好好睇
Nico Williams against Jules Koundé:
- 0/5 crosses
- 12 passes
- 0 long balls
- 50% dribble success
- 0 shots on target
- Lost possession 19 times
暫時超哂預期
我之前都係講對佢期望大過casado 主要關身高事
但冇諗過一上嚟就做到野
佢歐國盃好似都比觀守到一棟都冇
Nico最廢個場就係對法國
Pedri 最佳位置睇黎都係今場個Lcm定位
最有可能係買基艾沙
對住觀 除非你力量/速度是但一樣可以做到bully佢
唔係佢都守到勁穩
覺得佢上季下半年開始進步左勁多
真 最估唔到今場都多逼搶強度都高 可以踢足全場
希望之後健健康康
老老實實如果casado係有料嘅就唔使等到20歲先上一隊
Casado似羅隊2.0
Casado 似廢版gavi
其實20左右上一隊好common… 係近呢幾年under18多左
力量同體能都係 記得上年國王杯對畢爾包 下半場比人禁住中場黎砌 second ball 完全拎唔到 最後出埋局 但今場pedri 比人迫住 完全唔輸蝕 成場都唔覺得對面比較強壯
佢work rate 好過羅隊好多
又唔好咁
其實20歲係正路上一隊個年齡
唔好比巴士 廿馬 呢種痴線佬呃左
不過佢個身型打單防中又唔夠做
打雙防中前面又有FDJ GAVI 佢唔上都好合理
新主場係咪可以今年入伙?
又唔好咁講,其實出面好多都19,20歲先上位,係巴塞先咁多未成年新星
話左觀輕鬆守
咁希望佢踼得起
Bernal 用波傳波節奏球商上限係正選料 Casado 就應該替補上限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞