[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
58pass
我地啲10m上下清人次次最終final出來個價都比最尾幾日傳嘅再低兩三m
pass同def調轉都覺得冇咁on9
前排見話巴諗住9m+額外 加埋15m 佢本人肯減薪
真係買番黎博fuck sir操番fit佢
FC Barcelona and Atlético Madrid have reached an agreement for the loan of the French defender Clément Lenglet until 30 June 2025. There is no option of a permanent transfer.
如果平嘅話 我ok
reg到olmo未呀仆街
靚叻終於走
下季返黎
咁都唔得 西甲同拿狗真係要出黎解釋下
你問拿狗佢實話冇問題
好似話冇人爭諗住睇下有冇得再傾少啲
唔太睇好 不過都冇乜更好選擇
分分鐘真樣都冇
up乜鳩,betis借完唔買 之後巴賣左病貓betis都有分成?
始終大傷完 不過見佢踢國家隊都麻麻
🚨BREAKING: Even with the departures of Faye, Lenglet and Roque, Barça as of now still cannot register Dani Olmo [Alex Pintanel, 🥇]
Reg唔到就咪撚買啦
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Barça as of now still can’t register Dani Olmo despite recent departures! ⚠️🇪🇸
Faye, Lenglet and Roque leaving are not enough for the club to complete Dani Olmo registration, Relevo says.
The situation should be clarified in the next few days.

@Fabrizio Romano
屌你老味雞巴斯
註冊一個人都咁撚難
繼續鳩搞巴塞囉
西甲冇人睇果陣你攬撚住真馬落地獄啦仆街
前前後後 永久轉會走4個 free走又4個 loan走又3個
走咁多人剩係註冊一個olmo都註唔到
究竟條數有幾差
借走Olmo啦唔好煩
睇到啲資料 懶得搵翻source了

依家同個salary cap仲差5m 翻去1/1

依家仲有幾個辦法
1. Nike打救
2. 有間新sponsor傾緊
3. 拿狗同董事會出面保證 當年觀就係用呢個方法註冊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞