[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
踢4231,後面有個攻中幫佢,佢唔洗成日返後,可以專心多d埋門
好似以前拜仁後面有梅拿咁
不過利雲始終36,季初好氣好力佢無問題
要意下點樣保留佢體力到季尾
咁我地行會員制,淨係放去衛星球會操已經無可能,租出去人地又唔會幫你出心出力練好啲球員。除非B隊打到上西乙然後下放D新仔落去操,例如細拓嗰堆
小學雞
如果如果 如果我做巴高層 踢走左拿狗迪高添啦 RAP 上兩季咪一樣叫俾人叫躝 踢波唔好淨係睇一場
Nico都唔係巴塞球員, 使唔使咁出力奶呀
主要係頂唔順我地啲Scout
買完隻老虎番嚟
先俾兩代教練嫌條友技術太粗, 戰術領悟力又太低, 趕佢走都趕唔切咁
奶乜姐 想你地唔好吃不到的葡萄是酸的姐 憑一場就評論一個球員好壞
Puig 喺MLS踢得好好
但水平始終較低,無可能返到嚟
依家Flick陣式嘅CAM輪唔到佢

都未講Olmo未正式reg,之後都仲有Pedri/Fermin喺度,好難輪到佢
如果Bernal保持依家嘅進度,FDJ健康返嚟就可以打佢隔離玩box to box,Pedri上返CAM做派牌
fdj幾時出得返
其實佢唔差 但太多人 應該借佢去出去 練下
reus踢咗30分鐘已經一入波一助攻puig仔
暫時最平衡最強陣中前場可能係咁

利雲
olmo pedri yamal
FDJ Bernal
冇rap
olmo一場都未踢唔好咁高期望
明明olmo踢歐國盃之前都係四不像
LW我會擺RAP
rap雖然場場比足120%effort
但佢就係得咁多料囉
都係RAP同olmo之爭
加盟得都想Olmo真係踢得好, 幫到隊波嘅
Olmo打邊應該會妹下妹下
打CAM有Pedri
Pedri fit的話好難用佢
仲有其他後生仔排緊隊
如果olmo淨係做pedri後備真係好嘥料又嘥錢
不過可能費蛇都想Pedri, olmo其中一個打得雙防中逗號分波果個
加上Pedri同fdj都唔可能打足所有比賽
而家4231 要用多咗中場,
應該olmo都有充份表演機會嘅就算唔打邊中場
最理想就係yamal有得rotate唞下
依家咁多個最驚佢傷
Pedri唔傷再講啦
佢絕對夠料踢而家巴塞正選
Stegan (pena)

Kounde(fort) cubarus(Eric) Martinez(araujo) balde(Martinez)

FDJ(Bernal) Christssen(Casado)
Yamal(raphina) pedri(Fermin, gavi) olmo(Ferran)
Lewan(Vitor)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞