[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
我覺得上場佢踢得算ok
nico一攞波也馬同觀就行埋去迫
佢啲隊友又冇咩配合
算係咁,佢如果踢巴一定有表現好多

人買巴西仔
我地買巴西仔
點解我地啲Scout咁撚柒鳩廢架

死鏝狗個Savinho即插即用
過人傳波迫搶都有
好駛好用
仲要30m咋
因為girona係city football club旗下先咁平
真係當thiago用
希望可以train硬返少少
最初City Football Group 買果時幾m咋
咪又係人地Scout勁

Atlético Mineiro announced the transfer of Savinho to the City Football Group for a record €6.5 million, with an additional €6 million in performance-related variables
yamal=新美斯
古巴=新碧基
bernal=新影帝
pedri=新小白
仲有冇?
咁你講鏝喺girona買返嚟30m咋唔係同屬cfg會咁平買到?
有冇睇到波㗎你,今場咁都叫撚廢?
Savinho 上季踢基朗拿曼城既衛星球隊內部升遷
一早已經scout左
cucurella同Grimaldo回家未
p托都幾慘,一分鐘都無得踢,佢睇黎都係要搵路走
上半場冇乜波掂隱隱地形
下半場有波掂表現正常返 好似draw咗兩三次foul 不過出波都仲係好麻麻
有埋olmo更加冇佢位
不過做後備都ok, 中場咁多玻璃人
睇哂成場Live喎
見親佢帶波都係加速, 跑過一個, 然後繼續衝, 衝入人堆,
然後當然甩波

斬波唔知斬去邊

輸果球十二碼, 以為佢封哂位點知又跣腳
Bernal 踢得幾好,幾定同埋佢轉方向長傳好準好快,個拉弓動作唔洗好大

不過執second波 同 壓迫位置感仲係差d,如果影退休返黎教佢兩嘢,應該可以成大器
我都算屌利雲屌得最多個幾個,但依兩場條廢老又踢得幾好,唔計入波,明顯佢同班友終於有默契,回後攞波唔洗下下諗,知到要點比,上兩季勁多時回後都比失或者太慢甩腳,睇到嘔血

或者費歷克真係識用佢
曾經有個新xavi 而家已經唔知去左邊
費蛇真係知點踢, 想點踢似乎有好清晰咁傳俾球員知

不過都係睇定啲先, 唔好J得咁勁住
遲啲可能戰績唔太好時就牆倒眾人推
其實我覺得佢有潛質 不過可惜中場真係太多人
事實就係
人地Scout勁
趁人地都未出名未打起就6.5M買起咗再放去衛星球會
操起咗先拎番嚟用
費蛇個套 呢兩場係half space又打得幾好
如果Nico過到嚟之後場場踢到琴日咁,你睇下呢到啲師兄會唔會叫佢躝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞