[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
我反而覺得gavi應該先過rap掛?
Olmo係deco條仆街好迷 根叔走應該係因為啲財政問題
駁唔刀。
咁後生俾佢做更衣室都唔服啦
我都唔明
一定係前世強姦左阿婆 呢世要撐呢隊閪波
天神out for 2 months
正式玩完,哈!
https://x.com/managingbarca/status/1827021757464928601?s=46&t=yFypzg2KdYRyeoc6JiUClw
不如今季唔好踢算啦
好撚黑暗 仲灰過3 4年前
Po頭多咗咁多位奠相

啱架啦,認住呢班人
高層鳩到
無錢又要充大頭鬼
踢完歐冠杯吹到老母nico全都要
買完人又reg唔到
衰過原陣開季
益左佢地咁多次 終於幫到下手
拿狗真係徹頭徹尾政棍
https://x.com/infosfcb/status/1827044922056142870?s=46&t=SRNOxrdWPZESjoCGtY4lvw
之前又話100m/year +100m signing bonus
傾咗咁耐筆錢仲少咗 仲要拎唔到來夏窗簽人
https://x.com/barcatimes/status/1827065885539868922?s=46&t=SRNOxrdWPZESjoCGtY4lvw
最新話傷一個月 都好啲 挨半個月就到國際賽
觀入返中間頂住先,右閘出Fort會唔會好D
始終馬天尼斯同加閪亞都唔可靠
呢5件都冇乜料做隊長,A4練下eq先
根都走埋 仲有其他選擇咩
轉會窗幾時完
就咁睇preseason+第一場 似乎fuck 蛇正選prefer inigo+巴士
同埋感覺上佢似麻麻睇好fort 見佢對皇出valle打右都唔出 上次刀疑似傷出佢都出martin先過fort/valle
呢排仲傳過下話想簽多隻右閘輪換然後fort loan
有冇第6隊長,有預感呢5個都會傷哂

岩岩先見到利雲呢張圖,影到成個退休廢老咁都照post
第6隊長利雲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞