[Goodbye and Thankyou Gündoğan]巴塞隆拿高層死全家祝福區(534)

1001 回覆
3 Like 10 Dislike
勁撚黑
我都覺
定係錯覺
至少冇陣地都有反擊
幾好睇
Rap打中間有啲驚喜
過多幾場就變fuck狗
係真係快咗直接咗
olmo費明呢啲上得一定唔會搵佢打
不過我哋後備唔夠深 場場都打咁快應該季中啲球員唔係傷就跑唔郁
見到佢開始識過人
今場shark都叫跑到空位
fuck sir限米煮限飯 用呢班人踢高速反擊幾有料
但係可唔可以唔好擺黎生踢六號 0存在感
Fermin今日有冇機出
我估應該有得上
放gavi呢個位應該勁好多 黎生workrate太低
睇番達1112開始踢成年隊正選 連續每年救一pen 到2122救完呢幾季開始就完全救唔到
Bernal打得幾好
成隊得番黎生識用波
唔打咁快d人都係係咁傷
輸嗰一球 我覺得係輸刀
我印象中佢成日錯邊
啱啱讚完rap先俾人屌
🚨 𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Vitor Roque arrives in Sevilla tonight to become new Real Betis player 🟢🇧🇷

Deal agreed with Barça on loan with specific clauses to be clarified in the next 24h but agreement is in place.

Vitor Roque has turned down several proposals as he wanted to continue in Spain and play again in La Liga.

𝐑𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝟏 𝐭𝐨 𝟏𝟎! ⚡️
如果要個中場駁腳傳去前場 FDJ真係fit曬
gavi要d時間磨練
但係4231黎生其實應該踢返攻中 防中太軟
d人傷哂都無計
黎生要頂呢個位
如果唔係佢打rap個位隊波仲順
Bernal 加黎生中埸反搶能力唔夠
呢個打法唔使中場識用波識拍人同整停個波就夠
由兩邊出波 斬去禁區內咪鬥頂 禁區外就打下one two再埋門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞