[KPOP] K-POP 2024討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
驟眼睇singles 變咗singless?!
小事
https://youtu.be/6EwYtEIcdZA?feature=shared
Hybe修音師先唔知可以同邊個呻啊
JYP音源之光今次tour 終於有香港場
有新聞話LE SSXXX嘅歌唱導師唔掂所以先咁咋
佢地喺韓國定台灣發展?
你講見到Sakura唱唱下歌而爆喊,但比唔到反應嘅嗰位歌唱老師?
我都同意個老師唔多掂,見到宮狗賣慘都唔識交戲演下去Hybe好心炒咗佢啦
https://youtube.com/shorts/1Xy87PVmL-8?feature=shared
應該韓國吧,聽日開始有打歌
仲有中村秀智個導師都唔掂,唔知係咪同1個
YG都撈埋?
係 細公司真係辛苦好多 呢團我同人講竟然冇人識 明明個個都靚女又唱得
一直都係歌紅人唔紅 多啲人識可能都係得蒔思 因為有拍過下戲 拎過下獎
NewJeans HANNI因p​​honing被禁言!
更換狀態向粉絲發送暗號
韓網原帖帖主稱:「我的解讀是:過一段時間之後bunnies和NewJeans還有閔熙珍代表nim就能在一起了因為HYBE禁止孩子們用phoning 所以HANNI才會用這種方式發暗號我都感動哭了真的ㅠㅠ”

用meovv抗衡le
最差決定係上升期唔接多啲綜藝 雖然係細公司 但人脈唔差
然後啱啱cb上網綜啲view數低到
Hybe快d4
扮撚晒嘢
真係禁言呢啲講得咩
定以為得Bunnies睇得明公司睇唔明
下一步取消哂佢哋SNS
自己搶口在先
想政變比人搞走,人哋公司守護自己財產都比人屌我真係咁大個仔以嚟第一次聽

當日貼貼紙嗰時唔係好敢言好威水㗎咩
唔係想上就上到
係唔係都會走啦
反正想收佢哋皮嘅大把
特別係HYBE親生女
原本覺得閔大媽做衰仔,依次連片都Del先發覺要撐雞蛋了...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞