[KPOP] K-POP 2024討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
連燈一向越霉越受歡迎
過晒氣啦
我信可能警察開頭都唔知佢係idol 因為佢係成隊NCT最霉嗰幾個 同埋一哥哥之前仲有上網綜宣傳
https://youtu.be/eeKvHSqdo3A?si=eS7rVX2CuljqeMFD
https://youtu.be/0V0n6guYLYg?si=PFzTGTXAQFGbVkaa
如果佢明知咁樣都唔同公司講
又照上綜藝同去fm
其實都幾黑心
爆埋其他人嘅嘢出嚟都有可能
都有可能嘅
因為係8月開始先突然有班泰一飯屌sm排擠佢
可惜一哥冇早d認識我地善良又誠實既人間輝夜姬
See That❓️好差咩
我覺得都仲ok wor

JYP係啲企劃同Visual好似同其他差一截咁
NMIXX差不多出歌先有人知咁
同埋Visual, MV等都唔夠人地黎
畀連登吊得最多就係現役最紅果隊
唔止NMIXX差唔多出歌先有人知啦
隊隊都係咁

StarNews為迎接創刊20週年,從19日到23日委託韓國蓋洛普以全國1052名19至69歲的男女為對象進行的在線問卷調查,據調查顯示
「最佳國民歌手/組合」部門 IU第三名
IU的得票率為19%。2008年滿15歲出道的IU現在作為創作歌手在歌謠界有著獨一無二的影響力。其中19~29歲(39%)、30代(22%)的得票率較高。

「21世紀最受喜愛的K-POP solo歌手」部門 IU第一名
IU在「最受喜愛的K-POP個人歌手(以2000年以後出道為基準)」問卷調查(包含兩個多項選擇題)中以48%的得票率位居第一。
從IU的年齡層得票率來看,20代佔59%、30代佔48%、40代佔47%、50代佔49%、60代佔40%。這意味著在所有年齡段都得到了支持。 性別方面,男性佔51%,女性佔46%,呈現出相似程度的比率。
對比itzy
Jyp已經好俾心機整see that啦
硫車汪
NMIXX出完歌有人知我已經好感恩
Itzy首Cake真係陰公
同埋都知佢地玩左Day6 首Happy升key版既
咸濕車汪
rocket punch同lightsum

為咗唔服役可以去到幾盡?
迅速刪除文泰一痕跡的SM
SM稱8月中旬得知案件,從中旬開始陸續取消了泰一視頻簽售、SM職員們也開始取關泰一,退團公告發佈後更是迅速刪除了各種痕跡
- 集體小卡代替泰一小卡
- wvs更換8人組照片
- NCT官方ins和所有成員取關泰一
- NCT練習生時期開始就認識的SM訓練組組長上傳了無泰一的照片“珍貴的存在”
- 泰一泡泡終止
坐完唔洗服兵役?
Aespa IVE
其實真係幾慘
話晒年頭都叫有CB商演同啲網綜meme厚積薄發
隔離隊二奶造馬團咁耐空白期音源都有起色
nmixx仲係唔上唔落咁
維持到水準
一樣咁難聽
進步好多左啦其實
音源口碑要累積
上次Dash應該吸左唔少
不過下首難講…今次首歌評價幾兩極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞