[KPOP] K-POP 2024討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
你點識甜的?佢4左你先出世架啵
我都有入my谷

佢還佢我還我
同埋出完一首好期待下一首好正常啫
我仲有話比之前啲拼接曲易接受啲
有冇stray kids嘅group呀
好似唔見咁嘅
https://www.instagram.com/reel/C_DGvQ0CNEh/
Wonhee 今次個妝真係幾靚
幫你許願
https://youtu.be/s-2mE8U-GAs?si=9H8_BMg137uRhyTD
Wonhee 依個妝睇落勁似 RV Joy
使唔使咁仁
上星期搶唔到澳門

冇呀
係咪想打Lightsum 阿?
個榜仲假過牙降空降izone
arei chan有咩理由唔係第1
牙災有咩得罪你呀?
勁似杜如風就真
韓國國會法司委法案小委員會通過《具荷拉法》,將在全體會議上處理

27日,朝野協議國會法制司法委員會法案小委員會通過了禁止違背扶養義務的父母擁有繼承權的《具荷拉法》(民法修正案)。
ADOR通知: 27日,我公司召開董事會,任命ADOR內部董事金珠英(Kim Jooyoung)為新任CEO。

新任首席執行官 Kim Jooyoung 是一位擁有跨行業經驗的人力資源專家,將專注於 ADOR 內部的穩定和重組。

前任首席執行官閔熙珍 (Min Heejin) 將辭去首席執行官一職,但仍將擔任 ADOR 的內部董事。她還將繼續負責 NewJeans 的製作。

此外,ADOR 現在將分離其生產和管理部門。這一變化符合其他所有品牌一貫採用的多品牌運營原則,儘管到目前為止,ADOR 的首席執行官一直獨自負責生產和管理。

通過此次重組和人事變動,ADOR致力於全力支持NewJeans的發展和進一步的成功。
閔媽
wuli房爸贏了
出動卡車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞