[KPOP] K-POP 2024討論區 (22)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
管你好D df group友啦,
玉欣po #56 搵你搵到出曬面
send你上次俾我嗰條?
許solo
一人作一句dadadada
因為呢隊基本上冇分開作曲同作詞,有搞過作曲,作詞就有佢份,有搞過作詞就有作曲份。
懷念2Yoon
唔知剩低果4個依家點

點解佢地下巴越嚟越長
上個月31號,因製作10代青少年性剝削產物成為嫌疑人的30代男性,在警察做身分確認調查的時候從8樓跳下身亡。

該事件為坡州警察局在調查4名性剝削產物相關事件時,在確認嫌犯住所拜訪調查過程時發生。

瘦咗同發曬三啲骨膠原流失得好快 睇落塊面削咗
都後期唔會郁骨相啦
2024.8.31日榜
Bugs日榜:鄭在玹-Smoke摘得日冠👑

Genie日榜:aespa-Supernova日冠×102👑 (新紀錄)

Vibe日榜:aespa-Supernova日冠×100👑

我們公司仲未完蛋
下個星期冇lu
你earnot?
人哋注水打條毛
TWICE俞定延病休時曾去咖啡館打工
早六晚四一天工作10小時
據韓媒報道,TWICE成員俞定延在自己的油管節目上向嘉賓江南透露,2020年自己患上恐慌障礙中斷活動的時候,去了朋友開的咖啡館幫忙做服務生,早上6點上班,下午4點下班。江南開玩笑稱:你的朋友肯定覺得很有負擔吧,給你開多少工資合適啊,時薪怎麼說也得給到6000萬吧​​​
Melon就快日冠x100
病咗仲可以返工???
恐慌障礙唔係生活不能自理
免費蛋糕任食
岩岩親口講12月cb
贏到一個星期都唔錯la
4Min以前出個陣無人理散左先吹奏
LE呢首Crazy十年後就上神枱
爭議始於洪恩採在8月31日分享的Instagram動態中,其中展示了一個貼在她家電梯門上的宣傳最新發行的貼紙。

不久後,在韓國網路社區Pann上的一篇貼文迅速爆紅,指控洪恩採和LE SSERAFIM抄襲了NewJeans在aespa的《Armageddon》宣傳期間曾做過的一項宣傳手法。

https://www.kpopdays.com/?p=103361
lesex又抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞