早田希娜奧運後想去神風特攻博物館被罵爆 樊振東孫穎莎取消關注

413 回覆
205 Like 7 Dislike
大陸人扮到自己有份俾神風特工攻擊過咁
入去睇下戰機都唔得
咁惡
二戰戰線原來可以分開計
淨係日本兵侵華,大日本帝國冇侵華
淨係天皇投降,日本人冇投降
咁日本依家可以去申請返擁有軍隊
咁美國有冇入侵阿富汗在先?
影相影到側撚哂腰
可以有幾friend
唔係指實際上神風有冇咩作用 令到美國用原子彈
而係神風特工令美國佬意識到 攻打日本本土 唔會有日本人投降 日本人只會想盡辦法拉到幾多美國佬一齊死
所以美國佬先肯定 投擲原子彈 震懾日本人係唯一出路
簡單啲嚟講就係你日本仔玩得呢癲佬行為,美國佬唯一方法咪同你鬥癲囉
支持,小日本冇乜好關注
唔分開計,咁你屌埋奧巴馬支持日本軍國主義啦不如
安倍晉三去珍珠港企圖復興軍國主義,佢話好有意義呀。定你覺得珍珠港唔關你事呀大陸仔?
https://www.soundofhope.org/post/221596?lang=b5
係, 日軍再唔投降 美國佬下一步就要登陸日本本土作戰 本身計劃左沒落行動 但之前,沖繩同硫磺島 之前d登陸戰美軍傷亡嚴重,美軍都想快d完結
其實原子彈前已經不停有空襲 東京,名古屋,神戶,炸到日本仆街,東京大轟炸用b-29掉燃燒彈 傷亡唔比原子彈低,
日本食完原子彈 無投降反而
揾蘇聯拎返中蘇中立條約出黎 希望蘇聯做中間人斡旋
點知蘇聯向日本仔宣戰 迫日本仔只可以接受波茨坦宣言
日本政府內部有議和 同 係本土打到最後一兵一卒兩派 有d唔同意投降既發動宮城政變
神風特攻打到邪惡美帝海軍遍體鱗傷喎
有呀,所以我就係問你美國人紀念911係咪又係唔得囉
咁唔好去日本旅行
你起下佢底

應該係黃屍扮藍想做間諜
??
咁俄軍而家都係保家衛國啦
下,咁撚奇情架?咁算啦唔再回佢了
咁俄羅斯人去拜祭返啲俄軍有咩問題?
參觀長城=支持秦始皇滅六國焚書坑儒
參觀故宮=支持滿人侵略我地漢人
Sure
人哋七生報國關你支那人乜嘢事
風起了禁播未?
睇嚟睇去都係呢幾個
殺最多自己人就係自己 佢地成日小器人地做乜
之前去指宿錯過咗添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞