早田希娜奧運後想去神風特攻博物館被罵爆 樊振東孫穎莎取消關注

413 回覆
205 Like 7 Dislike
日本係中華民族一部分
中國進入日朝時代
維吾爾族,藏族,香港人依啲全部對中共嚟講係外族香港人反中共搞鳩外族係因為會燒到埋身,點會唔關事?
咁幫軍國日本打美國嘅特攻隊其實都關中國事,係咪?
當時中國都俾日本佔領左好多領土,俾人狂炸,燒到埋身
我睇唔到兩者有乜分別
神風敢死隊有記錄第一次出動係賓仔附近打沉美帝軍艦
保衛家園???
佢哋識歷史嘅咩
咪好似而家俄佬咁
入侵者唔夠人打就變左保衛家園
我地都係日本人啊屌
日軍殺嘅係中華民國嘅人
關你中華人民共和國咩事?
唔識歷史咪翻去同果班大陸狗圍爐啦
老老豆豆,如果對呢啲野完全冇興趣當冇事發生過開開心心咁生活,對中國人黎講唔係先至叫遺忘歷史咩,呢啲先要屌喎
佢要嬲冇計
仍然當佢哋係好朋友,
好朋友諗埋一邊都要畀空間佢哋
日本人去自己國家地方 1D問題都無
呢個 WTT澳門冠軍賽 得 男子單打 & 女子單打 兩項 , 但無 混雙比賽

王添藝 單打 排名極低
但 女雙 / 混雙 有得打吓 , 有少少機會爆冷
點解淨係係得日本仲會被中韓鬧
咪就係因為盛產你呢啲死唔斷氣嘅煩膠
總之人哋做乜都好
一定仲係軍國主義不死,煩撚過閪
打到最尾比人入到本島咪保衛家園囉

開戰果陣日本點樣保衛家園呢又 願聞其詳
屌你 知唔知幾時先實行神風特攻呀大陸仔
你咁叻唔講下既 拎黎學下野吖嘛

隊野日本仔投降前一年都有正常出現既記錄 仲要係菲律賓打鳩美帝爭地盤 問緊你點撚樣保家衛國啊 答啦
去過廣島啲博物館,基本都係講戰爭既慘痛同代價
依家成個世界,係得果三個國家
同中東啲垃圾
日日宣揚打仗
大饑荒同共產黨有係咪一齊計
日本人打仗揸飛機自爆捨身殺敵原來係種族清洗?

中共同維吾爾人原來係開戰打緊仗?

我都好想同你認真討論,不過拍硬檔Apple to Apple 啦好無?
神風唔係渣飛機自殺式撞去美軍艦咩
大陸仔應該開心喎 日日都忙住恨日恨美
明明最撚慘烈係美帝 輸1架航母同幾十架軍艦潛艇
最大受害者都未出聲就到班大陸佬亂咁吠 唔知以為幫美國佬出氣
nazi都唔敢玩自殺式 佢地d army係有last chance跌傘
以前既自殺式真係得日本仔做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞