江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
黃絲神經病
唔通搵你依啲書都冇讀多本就以為自己好識政治既傻鳩黃絲咩
立場行先黃絲就係咁冇量度
滑板呢個,除咗滾總嘅問題,佢自己有部份責任
佢自己簽咗間中國香港滑板聯合總會,雖然個名叫總會,但實質係經理人公司,負責安排佢參加商業賽事,簽約時規定佢唔可以加入其他總會
即係當初佢間公司本身就有私心箍住佢,用佢嚟賺錢,唔肯俾佢入滾玩正規賽事總儲積分,依家個會長(經理人)卻話滾總逼害佢

同方力申嗰單完全唔同,方力申講到明如果個𡃁仔要轉會,佢一定放人,只係就算依家即刻搞轉會,都有好多手續,就未必趕得切參加嚟緊的錦標賽,所以才企出來發聲
你又用咩行先,講出黎比大家開下眼界
好奇姐
呢張相有啲似滴妹
條訪問片係人哋話之前攞獎唔記得多謝前輩,宜家補返,都講咗係靠前輩喺資源少過宜家嘅情況下,攞好多好成績,為佢哋依輩人爭取咗資源。
人哋個重點係多謝前輩,你就話資源夠唔夠
你慢慢打飛機啦,理解能力0分+妄想症
你自便啦
竟然無睇過
八婆講野想唔得罪人
講到1999 模棱兩可
心機怪物
巴打我識你既
又知我冇讀書以為自己好識政治又黃絲
兩隻腳都斷過ACL 下屆34歲佢隻腳應該頂唔順 一係好彩馬林咁場上斷 無論有無牌退役係合理選擇
唔使拎牌保底有7k 資助,包食包住包醫療包教練,一個禮拜train 25 hr,你叫班16k fg 一星期返44hr 情可以堪?
果然係死白卡
不嬲呢條同志小人賤種嚟
冇人駁到我
對人不對事,無計架喎
cctoy 就係咁架喇
平時唔留意開劍擊,連google 人哋個wiki 都懶
就支持江奪金,ff 人哋係自己友,打晒飛機
到有人起返啲舊事,初頭就話以事論事,掩飾自己站錯邊嘅尷尬。
之後就直程轉軚,有位入就得,fact check 唔做好。
咁嘅連登仔質素真係自己圍爐打飛機算把啦,根本就係另一個百度論壇。知乎嗰啲都高質過佢哋知乎啲大陸人起碼夠膽屌政府講貪污問題,好多禁詞都係出自嗰邊。
劍擊的罪人
上頭落order要洗白江
屌你老母,係人都知啲錢亂鳩咁fing啦,重新分配啲錢去運動咪得囉屌你老母咩赤字
藍你老母臭閪咩人地根正苗紅
喺度做緊反駁隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞