江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
咦,唔講成就,講血統啦喎。ok, 紅底係惡d,你啱
你條反駁隊真係肉撚酸

明明佢多謝劍擊前輩努力同熱愛(憑他們對這個運動的熱愛),令到今日劍擊運動員多左資源,繼而江旻憓引伸香港做運動員都好幸褔
咁都叫cut頭cut尾唔公正
自己劍擊好就覺得其他人都好,唔係天真唔係離地,咁叫乜嘢

唔該你將個acc換俾另一個pr覆好過啦
吓,記者大佬有鏟佢咩原來。
咁事實上一定係
劍擊上屆拎到金之後,體院一定係會對劍擊好D 加多D資源比佢地喎

唔通拎金既無資源 比D資源去無金果邊咩

當年谷牛下出黎,谷單車果段時間 咪又係對單車既資源加多左
根本好門面嘅說話,何必要咬文嚼字咁針對?
我講緊張係咩家底
你就話好過佢

咁張既家底邊忽好過江呀

江一家係回歸前就移民左
當年移民得既唔通窮等人家咩
你自己再睇返江回流返黎讀咩學校? 之後U去邊到讀

你再望下張係咩家底 父母只係個退役運動員
好過普通人既家庭 人地父母比到錢出黎去幫個仔去第2到比賽咁解

講家底 又邊忽好得過江?
係囉,門面說話,居然叫人番去好好睇上文下理
https://www.youtube.com/watch?v=I4Yb-aOtIEI&t=642s

無綫6:40完全證實了樓豬Fake News
做馬會已經咁撚串 唔講以為考到政府工咁威
可能你仲細或者啱啱支那落嚟唔明輿論點運作
公眾人物發言有影響力,自然要受輿論監察
佢一句運動員好幸福淨係「唔啱聽」?
好多運動員underpaid,極多運動需要更多資助
一個金牌運動員undermine呢啲問題,反而講自己有資源所以好幸福?
賤種民建聯穆家俊之前連伍家朗著咩顏色衫比賽都要譴責,其他人拍馬都追唔上民建聯紅衛兵啦
咁唔係運動員嘅大眾又憑咩話佢地運動員唔幸福?
佢係運動員有呢個主觀感受你又吹得佢脹?
其他運動員無佢咁幸福但都好幸福囉閱讀理解
中文係咪咁難明?
好打得
官威
你重覆留咗呢個同你 #397 一模一樣嘅留言
就係為咗唔好再推返你之前果個留言?
你哋係咪真係PR cap錯咗圖要補鑊?
因為大眾有睇新聞囉
有睇到好多運動員需要更多機構嘅資源囉
因為大眾一方面希望呢啲運動員有更多資源去拎更好嘅成績
另一方面都在意呢啲代表香港出賽運動員
唔想呢一代同下一代嘅運動員繼續搵唔埋兩餐
得啲本身屋企有米嘅人先有拎牌嘅機會囉
因為運動體育係不分背景嘅基本權利嚟
一個肯努力嘅運動員應該得到相應嘅支援
同你點解中小學有免費PE堂一樣囉

犯駁隊都要用下腦,食緊納稅人份糧架
遇到行家,sorry幫推
我地政權5毛藍屍分黃藍打壓就得
小黃人想屌?你紅衛兵

屌你老母無行動講左一句都可以拉煽動啦 呢啲係十惡不赦?顛過紅衛兵?
邊撚個5毛咁撚睇唔起支共呀?
咁你又憑咩覺得大眾係希望?你自己覺得咋喎,大把人唔關心運動唔睇運動嘅野架喎,攞納稅人啲錢去搞呢啲野?
唔支持江還唔支持 D記者真係垃圾
黃絲又發神經
佢真係成隻Melody咁
根本就係八婆
已封鎖會員 - 細貓(後悔藥)
你唔認同行政長官使李家超嘅意見?使唔使報国安?
https://www.news.gov.hk/chi/2024/08/20240802/20240802_175152_838.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞