江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
個要求係人地馬會自己同董事開會內定傾破格
大家都唔知架

馬會唔係要一定同公眾交代所有開會傾既野
人地內部訂既野,你又會知咩? 馬主都未必知道既,公眾可以知道?

D人成日拎住係JOBSDB果到睇到既POST拎黎講
根本就無得拎黎相比
前面咪話師兄好辛苦好少資源囉,宜家問你以前咩,答非所問啊?
好地地唔得嘅,本來攞完金牌,奧運完咗有個推廣運動嘅氣氛,最終肯定全職運動員會獲益返,呢家搞到咁
企嗰個位就預咗啦,又想R著數又想冇代價咩
吧你老母咩支那仔
閱讀理解同聆聽有無2?
「我覺得喺香港做運動員好幸福,特別劍擊運動員」
呢句根本唔係淨係講佢覺得自己好幸福,係香港做運動員(唔單止劍擊但特別係劍擊)都好幸福

佢有無做過劍擊以外嘅運動員呀?無吖嘛
咁佢憑咩自己覺得其他運動員好幸福呀?

人哋有前有後講緊運動員有成績就有資源呀,因為前輩有成績所以佢有資源所以佢好幸福,所以香港做運動員(唔單止劍擊但特別係劍擊)就好幸福呀,幸福就係同資源掛勾呀犯駁隊
專登開位兩金都無呢個待遇,點解嘅?
屌得
你咪有你係到屌 潘頓有佢係到拉馬囉
人地唔洗理你
只不過潘頓唔係對外,可以唔洗對住大眾傳媒乜都要講咁解

江要做既對外事業 所有對外宣傳既活動 馬會一定係叫哂傳媒黎 你地平時唔睇或者留意唔到 唔代表無媒體去果到
咁江係咪都一定要對傳媒講野架啦 咁搵佢返黎就係因為佢拎到金牌同前一姐身份 用依個光環黎再吸多D小朋友入馬會做青訓咁解
馬會都玩得破格,咁咪證明宜家香港幾折墮囉
你講得岩
你問下張家朗咩家底先啦
無線條片最後佢仲有講希望其他運動既運動員都可以一樣咁幸福
閱讀理解既話 係咪暗示埋其他運動員冇佢/劍擊咁好?
講左又點,講錯一句野你地唔岩聽,好似犯左咩十惡不赦既罪咁。仲癲過紅衛兵。
肯定好過肛小姐。一定係
做得好,起碼好過樓主
李麗珊都話香港運動員唔係垃圾
唔通佢話緊其他香港運動員係垃圾,只有佢自己先唔係垃圾?照你個邏輯
得啦,屌得就得啦
咁佢做咩我哋係理唔到,不過有權繼續屌姐,希望佢唔好又喊住話人斷章取義啦
咁係你破格唔到

馬會只係政府批個牌比佢做合法賭場
佢破格都唔洗同你公眾交代
佢點改都唔洗同你交代
你唔係董事 馬會無股東制 唔好以為自己平時比錢賭波馬6合彩就係你比錢馬會營運先得架
你贏左,人地有賠錢比你 你拎唔到錢係因為你輸錢
人地馬會營運都唔洗靠你地賭徒D錢啦 人地有幾多馬主,馬會會員交錢出黎先得架
突然發覺d港女原來都幾得人驚
你講得,人就問得架啦,咁即係有講定無講,人地有冇誤解啫
又鬧 有咩好鬧呀
張既老豆老母都只係退役運動員
點樣好過?
佢宜家邊係講錯一句嘢咁簡單啊?
不過既然係紅府,講嘢就當然要更加小心啦,唔係分分鐘就俾人屌到反皮㗎啦
你屌就得,人地喊就唔得?
你有比錢佢咩?
其實而家佢做左咩十惡不赦既事要係咁鬧佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞