江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
佢自己都係都係最低級人工打起,去到世界級奧運有奬的人工,佢最有資格講幸唔幸福吧,(何況佢話幸福指搵到堅持嘅運動喎),係班外人講幸福同錢掛勾
張家朗以前幫衞生署拍個蚊廣告到而家都仲有播
上年先接華為廣告
呢到不屌揀嚟屌
正如軒公係不死身
本身都有錢上無線上大陸撈多啲錢反而冇人屌
方皓文呢啲擺到冇嘢撈要上無線R show
就俾呢到屌
因為龍門任佢地搬囉

平時就係講唔跳就ON9 唔跳糟轉工點加人工呀
FG 50K 做1年就轉都75K啦 仲要係到笑人地每人加左果3%人工
Pin this
IG玩單機真係萬中無一啵
收得密同揾得到又冇衝突

張家朗冇話冇屌,我係話冇好似江同志咁俾人追住屌,人哋起碼返嚟冇搞出咁多新聞,咁點屌啊,牙江三頭兩日要出嚟show下個樣,出嚟得多就肯定評論多㗎啦
你實睇晒人哋有前有後啦
「喺香港做運動員好幸福」呢句咁仆街
係因為佢話佢呢一輩嘅劍擊隊「有咁多資源」吖嘛
然後佢再引伸去所以全香港運動員(特別係港隊劍擊運動員)都好幸福吖嘛
係咪記者屈佢呀?

有幾多運動係因為無港共資助所以根本起唔到步
佢就講到有成績先有資助係天公地道
然後自己有資助就話「我覺得喺香港做運動員好幸福,特別劍擊運動員」
你聽完覺得淨係嗰一句出事?成段都出事啦
原來宜家拎金就可以咩要求都唔理
班人係揀人黎屌

鐘意既,就唔屌,係到FF咩賺藍養黃 根本就ON9諗法

講白D就係鐘意既做乜撚都得 唔鐘意既 就乜都屌一獲
唔鐘意既,訓係屋企都屌架 咪又係執住人地句做運動員好幸福 但又訓係屋企黎逗甲+人工?
https://www.youtube.com/watch?v=I4Yb-aOtIEI&t=642s

無綫6:40完全證實了樓豬Fake News
其實連登仔可唔可以唔屌江住 屌下個記者今次擺明記者做錯
佢家底同人哋家底比又確係好幸福嘅
成班唔係運動員既係到批判人地

批判人地當打退役 批判人地話做運動員幸福
https://www.youtube.com/watch?v=I4Yb-aOtIEI&t=642s

無綫6:40完全證實了樓豬Fake News
6:57之後嗰啲?
惡撚到
唔跑馬唔屌得馬?
成班未做到人地果個位置既,真係覺得好多野都可以置身事外
自己唔鐘意無人迫到咁

人地老豆家底係咩呀
人地個位置 要出席做D咩 要做咩位 都已經唔係佢自己話到事架啦

你覺得好似可以D咩富二代咁樣話做乜就做乜?

唔好咁天真啦 覺得人地可以好似連登仔咁自由身
等我今晚屌醒佢
江旻憓就反擊稱:「關於運動員幸福嗰件事,我有前面同埋後面,不過你哋淨係揀咗中間嗰句。」

黃C良知就係:
俾埋你睇都唔睇,埋沒真相
黃絲女神
層主你講啲嘢咁似江旻憓個解釋版本,你係小江本尊?
明明佢多謝劍擊前輩努力同熱愛(憑他們對這個運動的熱愛),令到今日劍擊運動員多左資源,繼而小江引伸香港做運動員都好幸褔
咁都叫cut頭cut尾
自己劍擊好就覺得其他人都好,唔係天真唔係離地,咁叫乜嘢
不如話佢有語癌,不過都明白因為廣東話唔係佢第一語言,相反佢講普通話就純熟好多

Source: hk01
https://youtu.be/7pEKxdZcNGM?si=
唔算鬧啫
我完全覺得班港共係度消費緊佢。係咁要佢曝光。都明知除咗紫色個一班,佢根本唔會吸引到中間到偏黃個班㗎啦!而家反而要留意吓邊個靜雞雞上緊位,共產黨一向識玩暗度陳倉
宜家個位原來唔佢揀㗎?係馬會逼佢做㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞