江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
其實係連登話佢殺人放火乜都好
佢都唔會當你地班傻仔一回事

不如慳返淡氣
死唔認衰 似足政府 啱哂
張寶華呢啲弱智唔好拎嚟比
其實紅成咁嚟講 佢算好多人支持
畢竟有奧運金牌光環
可以想像到佢去啲學校sharing時 台下一定拍哂手
連連登都有一定比例嘅人撐佢,唔只得班反駁隊
啱晒入去做黨慰安婦
無好睇過 成個男人咁
好大既官威.
駛閪佢爭取咩縮護入你老母臭閪爭取庇護好過啦
邊度有斷章屌你都on9
記者要引人睇就肯定斷章取義㗎喇
拎唔到就咪再玩
腳踏實地搵工啦
欠咗你班運動員咩
話俾你聽,冇以偏概全。只係你自以為香港好公道啫

最近果單游水有方力申咪解決囉,早幾年果單到依家都冇解釋啦,又洗唔洗搵埋俾你呀?

你後面果句,即係你都覺得江係衰啦?
講咁多江柒左就係柒左,唔認走去怪記者
睇晒完整報導都係佢柒啦
得喇得喇,我知針對佢嘅人最終想點了,大眾覺得香港運動員並不幸福,最主要係人工低。

希望政府下次財政預算大大力投入更多錢喺運動項目上,特別係運動員人工上,即使赤字又幾千億,前嗰排仲有大部分連登仔都想公務員減人工了,但香港仲有大把錢,唔緊要的。
遲 d 就:你啤咩呀?立把嘢出嚟隻揪呀!
香港有資源,但係洗曬落去搞夜賓紛、派雪糕
要拎到有牌先起劍擊館、國際標準游泳池
「所以我都希望所有運動嘅運動員都咁幸福」唔係已經代表咗其他大部分運動員現時唔係咁幸福?Quote完成句都淨係睇前文笑死,成句用逗號連住都可以話無咩關係,讀屎片?
不過melody果句「我有指導老師」已經夠恐怖
人地笑同拍手有咩問題,一定要喊?
好奇佢幾歲拎金牌?
堂堂奧運金牌 日日喊苦喊忽
你哋真係好撚黐線,同班記者都係一撚樣
淨係鍾意做話題,然後包裝到原來人哋就係咁
成個句子完全冇一個係鬧緊記者
屌你老味,你哋班人真係黐撚晒線
全部都係容易俾人哋帶風向冇獨立思考嘅人真係黐撚線
點解冇記者就論文內容再詳細追問下佢嘅睇法嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞