江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
媽咪,我比人恰,快啲黎救我
其實基本上全世界啲傳媒都咁撚on9 為咗搏流量
弱智嘅係啲讀者 睇乜信乜 睇完標題圖片就發癲
連登仔真係cls,社會垃圾嚟
樓主正正證明啲傳媒幾撚閪
其實到底係馬會唔撚肯俾佢過冷河定佢自己咁撚有自信衝出嚟柒呢?而家其實唔出聲一排就無人記得佢,係要衝出嚟擦存在感
一單還一單
獨媒搞事
黃絲係咪輸撚到大奸大惡共產黨鬥唔贏,就搞鳩啲魚煲蝦米洩憤

成個共產黨咁撚多嘢可以批評,結果集中火力搞鳩個暫時乜撚都未做嘅運動員

其他真係大奸大惡做壞事殺人放火就輕輕帶過,因為嗰啲人搞唔起,鬥唔贏唯有鬥過有得恰嘅女人

記者應該追問
到時就反枱,反正人設已崩壞
「令我哋呢一輩有咁多資源,可以去追我哋嘅夢想,所以好多謝佢哋,我覺得喺香港做運動員好幸福,特別劍擊運動員,所以我都希望所有運動嘅運動員都咁幸福。」

前文同依句“”喺香港做運動員好幸福“” 其實無咩關係
加返前後都無改變 “”喺香港做運動員好幸福“” 既意思
其實而家擺明就係要笑撚鳩佢個人啦
黃尸狗係柒,但呢壇野關佢地撚事咩
片都出埋,條友答非所問,又話宜家呢代資源好多
咁都可以一句斷章取義加幾滴眼淚就當人老屈,cls
連登唯恐天下不亂
幫香港
同香港人無關
其實你點睇得出黎當打?
人地大傷過2獲 ACL喎 咁都唔可以退?

運動員當唔當打,唔係你睇表面 人地內傷你又睇唔到
成個Po真心好似一班Pr做嘢
首先樓豬起底已經不停出Po
仲要出個10幾個Po竟然次次上熱門?
反都反到悶啦,仲唔係Pr做嘢?
連登仔隻眼識自動filter外國新聞
點解你會覺得係佢要自己衝出黎?
講到好似係佢求馬會比份工佢,佢要即時出黎見傳媒

做得對外工作,出席活動一定要對傳媒架啦

不過成班人都已經對人有偏見 見唔見傳媒都一定有位去插人

唔應,唔答又話拎完金牌就扮高檔唔理人
答,又話出黎擦存在
龍門任你擺
責任永遠在對方 自己一定冇錯

連登頭號迷旻黨,過咗奧運之後有啲分心,冇早前咁專注
共創明Teen

改得呢個名都知

馬會pr 食得屎
唔講任何立場
但用迪馬黎做比喻根本係on9,迪馬本身已經到左甚至過左足球員公認既退休年齡
球會都由一綫大球會退左落d二線球會

拎個岩岩巔峰既黎比?同埋足球係團體賽,劍擊係單人賽,兩個運動拎冠軍既意義好唔同
退之前已經俾人插緊啦,光速退同光速入馬會只不過係插多幾嘢。個問題根本係佢紅得嚟想掩飾搏大霧,點知拆穿咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞