江旻憓開始鬧記者了.....

658 回覆
283 Like 168 Dislike
反駁隊唔搶位幫小江洗白,點呃啲唔睇足本訪問既人
有前有後?睇過
香港真係幸福喎 包食包住包所有訓練開支比賽開支
有成績嘅份獎金世界第一 遠遠屌打歐美發達地方
咁都唔撚幸福
呀強、呀華,有人恰我
講句野,就當人地呃你
係你地自己唔睇清楚 你地自己係到幻想緊咋

人地既人設無話係企你黃絲到喎
人地自己去假設人地係黃

喂,12鏡夠去撐藍,幫藍啦 咁點解無人屌既
12鏡入邊夠有大陸移民仔又無人理架喎

咁咪證明係你地自己FF緊人地係企你果邊囉
佢拎金嗰刻話退就合理嘅。翻嚟舞咗幾日先話退,退完即刻話想揾工,又即刻入到馬會,就真係好鬼囉。咁你話全部係巧合就冇得講啦
但佢今日都冇咁解釋啵,只係話人斷章取義。而且打咩工拎七支嘢會覺得好幸褔㗎,呢份工仲係分分鐘一傷就收得皮
咁唔退役咪就係行緊佢份精英甲+既運動員約囉
咁又點樣做第2份工呀

體院都係馬會贊助
馬會要人 咁要求佢解約,退役 其實係無問題
你唔退役點樣做第2份約呀
過街老鼠唔再扮低能哪?
網民都係想咁啫
我有前面同埋後面

Ball & Law
依一刻仲係
排名世界第一+新鮮出爐奧運金牌

都唔叫當打?
傷過還傷過,我淨係講依一刻,分分鐘係佢30年黎最好狀態

佢驚再傷/覺得夠皮退役無問題,但淨計依一刻佢仲係當打
係咪都係笑住咁講?
CLS
都冇話佢黃㗎,只係估唔到佢紅得嚟收得咁密實,同佢好傻好天真嘅人設完全唔同啵
張家朗夠有人起底啦,又唔見佢有咁多人追住屌
d 牙似50歲

你覺得佢30歲仲當打
人地30歲前已經傷個2獲啦 2次ACL
人地咩運動呀
你望埋人埋既步法 你仲講人地當咩打
對個膝蓋係個負擔黎

不過你覺得係當打 點同你講你都覺得係架啦
講多都無意思
攞外國出黎比較就會話你魚蛋論
Melody Kong
馬會嗰個位係咩要求啊,佢宜家光速入仲唔使理啵
Pin la
佢原句的確係"我覺得喺香港做運動員好幸福",而佢前面同後面講嘅嘢,同佢呢句嘢係完全冇牴觸,所以記者其實係並冇扭曲到佢意思。佢而家將當時所講嘅香港運動員好幸福,扭曲變成所謂幸福係"覺得自己好幸福",反而係事後搬龍門,好夾硬粗暴。做咗唔認,反而賴人,十分小家,佢自己先至係斷章取義,歪曲事實。
最後嗰句真多餘
傷到咁贏咗金牌
明知自己都冇下次
有人叫佢轉工
咁轉工有乜問題?
我又唔覺連登仔平日轉工講咁多道義
下...收得密?
人地做過D咩,你搵都搵得返出黎啦
咁收咩密姐
係大家無搵清楚喎

張家朗同華為賣廣告啦 點解唔屌呀
係因為大家揀黎屌囉 不過你會覺得我係兜架啦
人地拎緊個金牌光環,要佢對外宣傳咋
咩要求
佢唔退點樣入去做呀
做住運動員拎住個精英甲+人工 就去做馬會既工作?
不過點樣講 個個要追住黎屌佢 就算佢訓係屋企都係追住黎屌架啦
根本無話咩唔出黎就唔會屌

依家就算林鄭行出黎講句野,咪又係大把鍵盤戰士係到追住屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞